local-stats-pixel fb-conv-api

Pret karu Ukrainā pie Krievijas vēstniecības31

Šodien sanāca uzfilmēt pie Krievijas vēstniecības kādu ''misēkli''. Ja nu tie, kuri to nokavēja vai arī neieradās tur, ir iespēja ielūkoties.



376 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Viena lieta, ko esmu ievērojis - šis ir vienīgais publicētais pierādījums, turklāt vainīgā mērgļa nr ir aizklāts, bet tā cilvēka seja, kurš centās atņemt to karodziņu - ne. Sanāk, ka vainīgais pēc patikas var kaut brīvi izrēķināties ar to cilvēku, kamēr neviens nevar izrēķināties ar vainīgo. Drošības Policijas analfabētisma līmenis spiežas pa visām taukpakaļu šuvēm ārā. emotion

1 2 atbildēt

ja viņš būtu turējis ES karogu,tad visi būtu laimīgi.it īpaši tie,kas strādā ārzemēs un tie,kas tagad stāv pie nodarbinātības valsts aģentūras durvīm.

3 5 atbildēt

visa šī jezga ir tikai tāpēc ka KRIEVIJA rīko visus tos Ukrainas pasākumus. Ja tā būtu Vācija, tad protams mūsu neaptēstie muļķi ( kas starp spokiem ir baigi daudz) uzreiz tos sauktu par nacistiem, ja ASV, tad par konspiratoriem un ''demokrātijas'' nesējiem, ja tā būtu Pakistāna vai Sīrija, tad jūs sauktu tos par ****ajiem fanātiķiem un teroristiem, bet ja tā būtu Latvija, tad protams ka Latvija tad būtu malace. Bet visi kaut kā baigi ātri aizmirsa faktu ka Krimas iedzīvotāji paši izteica vēlēšanos pievienoties Krievijai izliekot visur Krievijas karogu.

0 6 atbildēt

Poh man garsho depo kraasa emotion

5 15 atbildēt