local-stats-pixel fb-conv-api

Prāta režģi9

276 2

112.DIENA

Paņemiet korķīšus, pildspalvu, un lapiņu. Un mēģiniet izdarīt šīs lietas, un jūs redzēsiet, ka tas nav nemaz tik viegli. Ja kāds baigi vēlēsies, varēšu vēlāk izstāstīt kā to var paveikt.



276 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nu bet ko tad tu vispār dari šeit? Spoki ir tīņu saits un nesaki, ka tev tīņa gados baigi interesēja pasaules problēmas. 

Runājot par šiem konkrētajiem video- iluzionists ir profesija, kas daudziem cilvēkiem patīk un viņi ar to pelna naudu. Tā ir izklaides industrija- tāpat kā mūzika, kino utt. No taviem vārdiem izklausās, ka noniecini šo sfēru, bet esmu pārliecināts, ka arī tu velti pietiekami daudz laika dažādām izklaidēm, lai cik pieaudzis tu nejustos.

ps. no tava profila nopratu, ka spēlē datorspēles- tev tas laika pavadīšanas veids šķiet inteliģentāks un ''pieaugušākas'' kā iluzionistu performances skatīšanās?..

4 0 atbildēt

lol ja gribi kaut ko izglītojošu, tad spoki vispār nebūs vieta, kur atrasties. Šeit kaut kas izglītojošs ir labi ja 10%.

Savukārt ja gribi kaut ko interesantu....nu kas kuram interesants....man piemēram Edžus video ir pirmie, ko apskatos, ieejot spokos. Tev varbūt tie ir ntie raksti par ''faktiem'', no kuriem tāpat lielākā daļa ir nepareizi.

3 0 atbildēt

Atbildot uz jautājumu- kapēc skatās? Nu katram gan jau savi iemesli. Man tas iemesls ir, ka ''in general'' patīk mistika, kaut kas neizskaidrojams, jo patīk prātot un mēģināt izdomāt, kā tas ir iespējams. ps. arīdzan mans favorīt kino žanrs.

Par attention whore- nu iluzionisti bez skatītājiem nemaz nepastāvētu- ja tu to dari savas istabas stūrīti, tad kurš tev novērtēs, vai triks ir sanācis vai izgāzies? Ja teiksim gleznot var sava prieka pēc un gleznas krāt savā skapītī, tad iluzionisms bez cilvēkiem nemaz nevar pastāvēt, tapēc vienīgais jautājums, ko tu varētu šeit vispār uzdot- kapēc video sērijas autors liek savus video netā, nevis iet ielās? (kaut arī esmu pārliecināts, ka viņš pietiekami daudz darbojās arī ''dzīvajā'')

2 0 atbildēt

skatoties ytbe paleelinajumaa, var redzeet ka kreiso roku atlaid no pildspalvas, paarliec pirkstu paari... 

0 0 atbildēt

Jā jā jā- nu beidz sevi pasniegt sevi kā supergodprātīgo. Es pats esmu beidzis Rozentāla mākslas koledžu (tagad skaitās vidusskola, bet tas tā) un es nesaprotu to sabiedrības daļu, kas uzskata, ka mākslinieks ir tas cilvēks, kuram tas ir dvēselē un gatavs strādāt par velti.

Nu sorry, bet arī māksliniekam no kaut kā ir jāēd un galu galā- ja biznesmeņi grib pelnīt daudz un nopirkt sev un ģimenei māju Baltezerā, kapēc māksliniekiem nevarētu būt šāda vēlme? Vai man obligāti jāgrauž rupjmaize ar sāli, lai varētu teikt, ka ''es to daru no sirds, nevis citu kabatām''? Tu to sauc par dvēseles pārdošanu- es to saucu par elementārām cilvēka vēlmēm pēc kaut kā.

Un ja tu uzskati, ka māksliniekiem būtu jābūt kaut kādiem vergiem, tad man jāsaka, ka tu esi tas, kuram grūti to saprast, nevis es. Pietiekami daudz esmu saskāries ar attieksmi, ka man lūdz kaut ko izdarīt ''pa piecīti'', neskatoties uz to, ka man tas aizņemtu vismaz dienu, jo redz ''Tas tak man ir hobijs, nevis darbs''

Man no sirds žēl pārdevēju utml profesiju pārstāvjus, kuri iet uz darbu ar piespiešanos, bet vai tas, ka man mans ''darbs'' ir vienlaicīgi arī hobijs, nozīmē, ka man tas būtu jādara par velti un es nedrīkstu tiekties pēc apkārtējo atzinības, lai netiktu uzskatīts par šarlatānu?

Akurāt kā šo video veidotājs Edžus- viņam tas noteikti patīk un manuprāt ir pilnīgi normāli, ka džeks apņēmies katru dienu tērēt laiku taisot video (saņemot par to tikai parastus plusiņus), bet tas noteikti sniedz viņam gandarījumu, ka kāds viņa darīto redz un novērtē. 

0 0 atbildēt

122 plusi un 2 mīnusi, tātad cilvēkiem patīk viņa video. Es arī skatos jo daudzi triki ir tiešām interesanti.

Ja gribi video ar kautkādu "vērtību" tad spoki nav tā īstā vieta kur tos meklēt. Šis ir vienkārši portāls izklaidei 

0 0 atbildēt

Priecātos redzēt ko šādu Tavā izpildījumā: https://www.facebook.com/887vibefm/videos/1028661737162635/?pnref=story :ja:

0 0 atbildēt

pēdējais sanāca, īzī emotion

0 0 atbildēt

Labs, tagad sapratu pirncipu, bet tikuntā, jābūt superveiklam, lai tā nepamanītu, ka noliek īsto kārti apakšā emotion

0 0 atbildēt