local-stats-pixel fb-conv-api

Power of Music8

19 1
Ja Jūs regulāri klausāties pleijeri jeb mūzikas atskaņotāju, piemēram, tādu kā MP3 un iPod maksimālā skaļumā ik dienas vismaz 5 minūtes ilgi, tas var pastāvīgi bojāt Jūsu dzirdi, vēsta www.healthscout.com

Pētījums par skaļuma līmeņa mērījumiem parādīja, ka standarta austiņas, kas ir mūzikas atskaņotāju komplektācijā, kopā ar „izolējošām” austiņām, kas bloķē fona troksni un „super-akustiskās” austiņas tiek novietotas cieši pie auss augšdaļas.

Pētnieki noslēgumā secināja, ka ar visu tipu austiņām, lielākā daļa cilvēku var klausīties 4,6 stundas dienā ar 70% no pilna skaļuma bez jebkāda kaitējuma dzirdei, vai 1,2 stundas ar 80% no pilna iespējamā skaļuma.

Tomēr, pilnā skaļumā klausīties mūziku un vienlaicīgi nekaitēt savai dzirdei var tikai 3 minūtes dienā uz apkārtējo trokšņu mazinošām skaņu austiņām, vai 18 minūtes uz „super-akustiskajām” austiņām.

Lai vai kā, pamatojoties uz otro pētījumu, kas pētīja skaļuma izvēli atrodoties trokšņainā vidē un austiņu izvēles nozīmi, „trokšņu nomācošas” austiņas un tādejādi zemāka skaļuma mūzikas klausīšanās ir visieteicamākās no visiem mūzikas atskaņotāju austiņu izvēles tipiem.

MP3 mūzikas atskaņotājs ir patiesi viens no pārsteidzošākajiem jaunumiem modernajās tehnoloģijās, saka Dr.Mercola.

Mūzikas atskaņotāji dod mums iespēju netraucēti klausīties savu iemīļoto mūziku vai mācību vielu, tomēr tai, kā jebkurai lietai šajā pasaulē, ir arī negatīvā puse, un tādēļ ar skaļuma izvēli nevajadzētu pārspīlēt.

Trokšņu izraisītu dzirdes zaudējumu gadījumi pieaug tieši jaunu cilvēku vidū, un aptuveni 65% no visiem, kuriem tiek konstatētas dzirdes problēmas ASV, ir zem pirmspensijas vecuma, vēsta www.mercola.com. Lielā mērā skaļa mūzikas klausīšanās ar austiņām negatīvi ietekmē dzirdi tieši tā iemesla dēļ, ka skaņa tiek novadīta tieši auss kanālā.

Dažas metodes labas dzirdes saglabāšanai no www.mercola.com:

1)Ierobežojiet laiku, kad pakļaujat sevi lielam troksnim, un paņemiet „klusuma pauzi” lai atspirgtu;
2)Nogrieziet MP3 pleijera skaļumu, un izvēlieties „trokšņu izolējošas” austiņas, lai pleijeri varētu klausīties klusāk;
3)Izvairieties lietot medikamentus, kas var bojāt Jūsu dzirdi.

Pētnieki ir atklājuši, ka vitamīns E uzņemšana var palīdzēt novērst dzirdes zaudēšanu un uzlabot to. Pētījumi apstiprina, ka tie pacienti, kuri uzņēma vitamīnu E, 75% gadījumu atguva dzirdes sākotnējo līmeni.

Saudzējiet savu dzirdi, lai varētu pilnvērtīgi dzīvot-kontaktēties ar apkārtējiem cilvēkiem bez liekām saskarsmes problēmām un dzirdēt visas tās brīnumainas lietas, kas mūsu pasaulē ir izteiktas mūzikas skaņās. emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
Porno - Music power


19 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
pofig, eiropa liek Apple istrādājumiem limitu uz skaļumu ;( mums iPodi ir klusāki nekā ASV
1 0 atbildēt
Fk - tas nozīmē, ka es tgd nevaru skaļi klausīties mūziku uz astiņām ;(
0 0 atbildēt
Un labākas ir tās austiņas , kuras liekas virsū ausij , nevis bāž iekšā ;)
0 0 atbildēt
Jā, bet Stasit - tās, kuras liek virsū var dzirdēt pusrajons tev apkārt :D :D :D
0 0 atbildēt
Neliec tik skaļi , nebūs jākaunās ja stilīgie draugi sadzird , kā tu klausies nestilīgu mūziku :D
0 0 atbildēt
:D :D :D Jā, paldies par padomu :D :D :D Vispār es par urlātiem runāju, bet tad atcerējos, ka viņi tak parasti mūziku ar austiņām neklausās, bet savos "kūlajos" telefonos repeatā atskaņo vienu dziesmu :D
0 0 atbildēt
Piedrāzt! 20min emotion šodien man ir daudz vērtīgākas kā laba dzirde kaut kad vecumdienās, līdz kurām varbūt nemaz neizvelku.
0 0 atbildēt
Sen jau zināmi fakti
0 0 atbildēt