local-stats-pixel fb-conv-api

Par Latviju un par mūsu valodu8

25 10

Par Latviju un mūsu valodu,ir tikai viena vieta uz pasaules,kur sakot labdien ,tu būsi savējais.



25 10 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

 

Atceramies, ka šoreiz būs jābalso nevis par latviešu valodu, bet PRET grozījumiem  valsts satversmē! Ļoti ceru, ka šajā visā jezgā kāds nesajauks un neievelk krustiņu nepareizā vietā!

 

 

__________

__________

7 0 atbildēt

Latvijas daba ir skaista. Bet ar to vien ir krietni par maz.

Lai es pietiekami labi justos, man vajag netikai dabu, bet arī saticīgus cilvēkus apkārt, sakārtotu valsti un samērīgu naudu.

Bet visa bedre sākas ar to ka mūsu bālēliņi nespēj pieņemt otra viedokli, grib otram pierādīt cik pats ir visgudrs utml.

Cik es esmu bijis ārzemēs, tur cilvēki otru respektē. Ja kaut kas jāizlemj, saiet kopā, visi izsaka savas domas ko katrs par to domā. Tad kopīgi izlemj kā rīkoties. Pieņem labāko ideju, kāds cits papildina. Un izdara.

A ko letiņi? Te uzvedās it kā būtu neaudzināti un neskoloti mežoņi. Tā attieksme, kas te valda. Tā riebj. Riktīgi riebj. Attieksme starp paziņām, "it kā draugiem", skolās, veikalos, slimnīcās, uz ielas, valsts iestādēs. Pat baznīcās. Nu riebj. Nespējam tādēļ neko izdarīt. Kādēļ mēs tādi esam?

Par rakstu +

3 0 atbildēt

Par veelu jau iedegties par to Latviju,viss jau ir aizbraucis parak lielaas auzaas :/

2 0 atbildēt

atbildot uz ASARIS18 komentāru " renām,jā bet tu nesaprati manu domu,skatoties... " Kad tev makaa vejsh svilpo,un jaeed zemes,par skaistumu gruuti domat,piekriiti? :D Bet nu enivei par rakstu +  

2 0 atbildēt
NYR avatarsNYR

renām,jā bet tu nesaprati manu domu,skatoties šo video es aicinu nedomāt par politiku vai par ekonomiku,vienk par to cik Latvija tomēr ir skaista.

0 0 atbildēt

PRET grozījumiem  valsts satversmē!

0 3 atbildēt