local-stats-pixel fb-conv-api

PSRS BEZ KRĪZES (video kr)3

10 0


10 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja krievi mācētu būt draudzigi, tad PSRS nebūtu bijis tik slikti, daudz ko ražoja, cilvēkeim ar darbu nebija problēmas, Bet krievi jau neprot sadarboties, viņi tik zin kā ar varu atņemt.  Piemēram mēs tagad esam eiropas savienībā, bet vēl aizvien esam neatkariga valsts  arc savu karogu, valodu un tradicijām. Pie krieviem tā nebūtu. krievi uzreiz uspiež savu valodu, karogu, pat redz ka krimā- Ukrainas  TV kanālus pat aizliedz.  Bļa dauņi nu. Mums ta pievienojoties eiropas savienībai nelika bloķet LV tv kanalus un paaraidit tikai kautkādus francijas. :D  Krieviem vajadzētu mācities no eiropas savienības kā vajag sadarboties un respektēt citu teritorijas.

4 0 atbildēt

Protams ari tam laikam bij savi + un protams ari -

LV sajos vairak ka 20 neatkaribas gados ari iespejams ir bijis kads +

bet nu razosana ir pilnigi un galigi iznicinata... Un to joprojam turpina usu valdiba iznicinat...Neko nerazojot valsts nevar normali pastavet...

Bet nu vienu gan zinu , lai vai cik sudigi butu tagad Lv    ZEM KRIEVIJAS KAROGA NESMU GATAVS DZIVOT....

1 0 atbildēt

Nu nostaļģiskās atmiņās pakavēties dažreiz var.... Bet viss nemaz tik rožaini nebija... Lai tiktu pie dzīvokļa bez rindas bija jābūt kompartijas biedram un tad vēl jāgūst nez kādi nopelni dzimtenes labā!!! Visur un visam bija rindas. Ja negribēji stāvēt rindā tad bija tā saucamā blatu sistēma, ja nebija tev labi paziņas vai draugi visur tad tā arī paliki ar neko, jo neko jau nevarēja nopirkt, jo visa kā trūka!!! Pat televizoru tā vienkārši nevarēja nopirkt - atveda dažus uz veikalu, un tos pat neizlika veikala plauktos, bet turpat noliktavā jau bija sadalīts kurš kura radam vai draugam pienākas!!! Tā tas bija visur!!! Un bezmaksas medicīna - nu varētu salīdzināt ar medicīnu trešajās pasaules valstīs - tādā līmenī!!! Un tās stikla šļirces ar tām neasajām līkajām adatām, kuras pēc lietošanas lika un varija - dezinficēja un lietoja atkal..... Briesmīgi!!! Mašīnu arī jaunu nevarēja bez rindas nopirkt.... Cits stāvēja godīgi rindā, pus mūžu gaidija un savu kārtu nesagaidija, jo ja pienāca tava kārta, un patrāpijās kāds kompartijas biedrs kuram savajadzējās tad tā tika viņam!!! Desmitgadīgs žigulis maksāja teju divreiz dārgāk nekā jauns tikko no konvejera noripojis!!! Lai tiktu pie kaut kā sava bija jāzog - tās pašas privātmājas kā tika celtas? Lielākā daļa būvmateriāki tika nozagti no organizācijām ar draugu un paziņu palīdzību!!!!!

0 0 atbildēt