local-stats-pixel

Nostaļģijai 44

38 2

Turpinu likt bērnības iemīļoto multeņu aprakstu un intro.

Klausamies un atceramies :)

Pirmā daļa šeit

Otrā daļa šeit

http://www.spoki.lv/video/Nostalgijai-3/488404">Trešā daļa šeit

Dexter's laboratory
No 1996. līdz 2002. gadam tika izlaistas 4 sezonas. Iznāca arī animācijas filma. Stāsts ir par zēnu, Deksteru, kurš ir ļoti gudrs un aiz slepenāsm durvīm ir uzbūvējis savu laboratoriju. Viņam ir māsa, kura laboratorijā prot iekļūt un vienmēr savāra ziepes. Deksteram ir arī līdzvērtīgs pretinieks - Mendorks, kurš arī ir ļoti gudrs un viena vecuma ar Deksteru. Šo varēja skatīties Cartoon Network.

Ed, Edd n Eddy
Multene pirmo reizi tika izlaista 1999. gadā un pateicoties lielajai popularitātei, sērijas turpināja izlaist līdz pat 2009. gadam. Stāsts ir par 3 puišu dzīvi piepilsētā. Viņi nepārtaukti izdomā veidus, kā apčakarēt vietējos bērnus un tikt pie naudas saldumiem. Šo varēja skatīties Cartoon Network.

Cow and Chicken
No 1996. līdz 1999. gadam iznākušas 4 sezonas. Multene 2 reizes nominēta Emija balvai. Stāsts ir par brāli un māsu. Brālis ir cālis un māsa ir govs. Stāstā figurē arī viņu vecāki, draugi un sarkans velns, kurš cenšas viņus iegrūst dažādās nepatikšanās. Šo varēja skatīties pa Cartoon Network.

I am Weasel
No sākuma šī multene bija daļa no "Cow and Chicken" multenes, bet tā izrādījās pietiekami veiksmīga, lai uzsāktu pati savu sēriju ciklu. No 1997. gada līdz 2000. gadam tika izlaistas 5 sezonas. Stāsts ir par zebieksti un paviānu. Paviāns nepārtraukti cenšas pārspēt zebieksti, kurš ir visu apbrīnots un mīlēts. Šo arī varēja skatīties pa Cartoon Network. Parasti pēc "Cow and Chicken".

Johnny Bravo
No 1997. līdz 2004. gadam tika izlaistas 4 sezonas. Sākumā šī multene popularitāti neguva, Scenāriju tai rakstīja tādi scenāristi kā Sets Makfarlains un Bačs Hartmens, kuriem popularitāti nācās iemantot ar citiem projektiem ("Family guy", "The fairy OddParents"). 2009. gadā Indijā tika izlaista īsfilma "Johnny Bravo goes to Bollywood" un pilmetrāžas animācijas filma tika izlaista Austrālijā, 2011. gadā. Arī šo varēja skatīties pa Cartoon Network.











38 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

yeah, šīs ir īstās vērtības

4 0 atbildēt

edu brāļi mani mīļākie bīja... :D

bet no Cow & chicken man prātā nāk nezkāpēc Boneless Chicken kas ļoti reti parādījās...

vsp šīs multenes ir vnk nežēlīģa Psychadelica :D sīkāks bīju reāli cepīja... bet tagad... zem kāda džointiņa arī var paskatīties :D

0 0 atbildēt

Uzreiz gribas paskatities kadu Cow and Chicken seriju xD

0 0 atbildēt

Fuck, domaju, ka tev tikai 3 dalas, krc sita ir vislabaka emotion

0 0 atbildēt