local-stats-pixel fb-conv-api

Noslepumainais meness.6

13 0

emotion

Daudzos darbos, kas veltīti Mēness pētījumiem, neparastā krāteru forma atklāti tiek atzīta par zinātnisku problēmu. Ir fiksēti gadījumi, kad dabiski paceltas krāteru malas ir glīti pielīdzinātas vienā līmenī. Vairāku krāteru malu sienās ir saskatīti pārrāvumi, kuru rašanās dabisko gaitu speciālisti nespēj pierādīt.

1969. gada 21. maijā amerikāņu astronauts Jūdžins Fernans, aplidojot Mēnesi no otras puses 12,8 kilometru augstumā, iesaucās: «Viņi tur sēž kā bites stropā!»

«Apollo 14» astronautiem, lidojot apkārt Mēnesim, izdevās uzņemt interesantu fotogrāfiju. Tas ir gigantiskas mehāniskas iekārtas skaidrs attēls. Vēlāk šī iekārta tika nosaukta par «Superiekārtu - 1971».

Mēness otrajā pusē viena krātera iekšienē uz paaugstinājuma atrodas divas vieglas, iespējams, ka metāliskas, ažūrveida konstrukcijas. Tās stāv pilnīgi taisni, neradot nekādu ēnu. No to pamata stiepjas garas auklas. Pēc aptuveniem aprēķiniem šīs iekārtas izmērs ir aptuveni 1 - 1,5 jūdzes.







13 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Par to, ka uz Mēness ir kaut kādas būves nešaubos, NASA to nekad nav īpaši slēpusi un dažādas fotogrāfijas bijušas pat 70. gadu avīzēs...

2. video galīgi nepārliecina tas, ka viņš tur tik mierīgi pastaigājas, ja uz Mēness ir vāja gravitācija... Citos video redzams kā astronauti lēkā, lai pārvietotos pa Mēness virsmu.

1 0 atbildēt

Muljkjiibas

0 0 atbildēt

tie kas būvēja bijamūsu priekštečinu 4 rasa. tik pat daudz kas uz zemes ar atrasts. dzīvs piemērs ir piramīdas, skarbi bet fakts

0 0 atbildēt

aahahahahaaa taads fail,itsevishkji taa maaja uz meenes,nu kur kko tik debiilu var izdomaat,veel kkaads astronouts pa vidu neizskaidrojamaa aatrumaa papish garaam pa ekraanu OWNED :D

0 0 atbildēt

Kur var NASAi noziedot savu fociku? nezinaju ka viniem ir tik sudigi fotoaparati ka nihuja neko nevar saprast un jaa teiksit ka tie bija 60 gadi, bet runaju par pedejo video, tas toc nav 60 gadu razojums. so, FAKE. Bet ticu ka ir dzivibas formas kkur tur augsa, bet ne ka kkas lidzigs cilvekam ar lielu galvu un vel lielakam acim.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt