local-stats-pixel fb-conv-api

More OPEL POWER (letiņstils)23

28 1

Video arī var redzēt drauga Nissan 200SX :D

bet vispār, ticat vai nē, tā govs (omega) bija ar 3l V6 motoru, vairāk kā 210 zs, laika gaita tika piemesti klāt vēl zirgi.

Arī izklausās mazticami, bet ar šito rumbulas lidlaukā bija maz sāncenšu, jo šitas daudz vieglāks par sūdainajiem bmw.

Ātruma rekords bija kkur pie 230 kmh, uz šosejas ir skriets pret AUDI A8, protams, ka viņš mūs paņēma,bet baigo gabalu gāja vienādi. Kkur pie 200kmh apstājās blakus mums, uzsmaidija, nospieda pedāli un kā raķete aizlidoja garām. Toties forši izpelnīties respektu no tāda īpašnieka :D



28 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Visforšākais šajā video bija pašas beigas!:)))

13 0 atbildēt

ar vecu opeli piesmiet kaut kādus gopņikus un viņu BMW ir lieliskākā sajūta. :D

1 0 atbildēt

diez šitādu omes motoru varētu iestellēt corsā? :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Dullīts komentāru " Žēl, ka zūd ticamības moments starp 220zs un ... " Parēķini pats jaudas un masas attiecību. Kā jau teicu - tas, ka 7-ajam bembim ir 3.0L motors, galīgi neko nenozīmē, jo viņam ir drausmīga masa - 2.5L 3. bembis viņu noskries ka nebūs ko redzēt. Vai arī Opel Tigrā ieliek Calibras 2.0 16V DOHC motoru un svilpj garām visiem 320-ajiem BMW acis nepamirkšķinādams, kaut gan motori vienādi - 150 zs. - viss no svara atkarīgs.

''Protams, ka jauns, kaut vai 90g beigu 7 sērijas bembis ir labāks par to OMEGU ;)''

 - ar nav teikts, ka būs labāks. Atkal jāskatās pēc katra autiņa individuālā stāvokļa, jo autiņi jau visi ir labi (tik dažiem liekas, ka nopērkot BMW viņa pipuks pastiepjas par 4 cm). Katram bembim ir 10 plusi, ar kuriem viņš ir labāks par Opeli, un katram Opelim ir 10 plusi, ar ko viņš ir labāks par bembi. A pārējais viss ir jāskatās pēc tā, kā ir par konkrēto autiņu rūpēts. Ir redzēti daudzi BMW grausti, kuri jaunajam saimniekam jūk un brūk, kamēr cits nopērk tik pat vecu Opelīti un ripina svilpodams, gadiem neko ner*ntējot (pašam tā bija ar Calibru).

0 0 atbildēt

atbildot uz Toniks komentāru " MAns domāt ka te vnk omegā pilots labs " The best ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz MJ2009 komentāru " Vis vienkāršāk ātrumā uzmest aptuveno efektiv... " Žēl, ka zūd ticamības moments starp 220zs un 150zs , nemaz nerunājot par citiem autiņiem ;)  

0 0 atbildēt

Vis vienkāršāk ātrumā uzmest aptuveno efektivitāti, ir autiņa pašamasu izdalīt ar motora jaudu. 320 bmw tas būtu 1250/150 = 8.33 (kg uz katru zirgu). Omegai tas būtu: 1700/210 = 8.1 kg uz 1 zs. Tātad Omegas motoram ir mazliet, mazliet vieglāk izkustināt lielo bundžu, nekā 2-litrīgam motorītim 3. bembi. Bet atšķirība ir ļoti minimāla - tālāk jāskatās padziļināti - katra motora īpašības (griezes momentus utt).

Karoči tur kaut kas nav kārtībā - vai nu tu, kā jau teicu, dzenā tos, kuri nemaz neskrienas, vai tādus, kuriem motors ir zem 2.0, vai arī urlas, kuriem rūsa pakaļā un nojāts motors.

Reāli starp to Omegu un 320-o būtu vēl nikna košanās un viena vai otra uzvara būtu ar mazu pārsvaru...

0 0 atbildēt

atbildot uz Brivs komentāru " Ne visi bmw ir ''suda BMW''(protams taada me... "

Es neapvainojos.

Neteicu, ka viņa ir vieglāka par 3 sēriju, kopistiski minēju, ka daudz vieglāka par bmw, nenozīmē, ka visiem. Kam Dieviņš smadzeni iedalīja, gan jau saprata ;) Arī būvēts nav nekas, tehniski (motors,turbo) vispār nekas netika pārveidots, bet vēlāk, ja būs interese varēsi iečekot video, kā opeli atvieglot, vēl tikai jāatrod tas video :D

MJ2009, protams, ka visi BMW nav sūdi, pats neatteiktos no laba BMW, kvalitatīva auto, bet manā uztverē sūdi ir tie, ar kuriem braukā lielākā daļa urļiku. Pa lētām babkām pacelts, ar M SERIES nakļeikām uz sāniem, utt.

Protams, ka jauns, kaut vai 90g beigu 7 sērijas bembis ir labāks par to OMEGU ;) Omega, tā tik tāda izprieca ;)  

0 0 atbildēt

Redzēts video.. ūn CA18FTW!!

0 0 atbildēt

atbildot uz Saosin komentāru " diez šitādu omes motoru varētu iestellēt cors... " Vot corsa ar 3.0 toč būtu zvērs. Tur ta gan izjustu tos lopus i par visiem 150%... :D :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Dullīts komentāru " 320 bmw ir 150 zs, jau pēc zirgiem šim vien i... " 7er bija kaut kur pie 2 tonnām (nezinu - neinteresē tādas govis - ņem kādu motoru gribi, atšķirība tikai riepu buksēšanas ātrumā... :D ) Svaram ir baigā nozīme. Piem tādam 7er BMW 2.5L motors ir tas pats, kas 3er modelim 1.8i braukšanas komforta ziņā.

Nūū, salīdzināji jau ar - 2.0 ar 3.0... A vot pamēģini uzskrieties ar kādu 325. vanosu (192 zs un ~1250 kg)...! ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz Dullīts komentāru " Rūgti maldies tu ! Ar to veco opeli netie... "

Ne visi bmw ir ''suda BMW''(protams taada mervieniba kaa suda ir gruti definejama,teixim-auto merkis ir parvietot cilveku no punkta a uz p.b,viss parejais ir lieks),''pa kapeikām pacēluši''pa kapeikaam nevienu auto nevar ''pacelt''mo6 tie bmw bij nedacelti,vai urlupuiku,laukupuiku maximas tuningoti...tad protams tie ir ''suda bmw''.

''02gada behu''Taa beha bij 320,518 mo6?Gadam jau ista nozime nau,teixim 11gada getz/lada nu isti neko tas gads neizsaka,motora tilpums/FI/NA to vareeji labaak pateikt...

Nu un cik vareja saprast no texta tad shis auto ir buveets izpriecaam,nu luuk shis vairs nau pliks standart auto un salidzinaat ar stock'iem nau jegas.

Kaa taa govs var buut vieglaka par 3.seriju e30/e36 O.O ?

Isaak sakot bmw ir suuds,omega ir galvenais varonis,audi ir labais teels:DNenjem ljaunaa par sho komentaru man vnk ir p****j,vnk noradiju uz taviem shkibajiem argumentiem un skatijumu...

 

 

0 0 atbildēt

Bet Opeļiem nav ne vainas - ne ar ko nav sliktākas par citiem autiņiem. Pašam patīk. (Tiesa, ne šitādas būdas, bet koptas Calibras (izņ*t parastās 8V))

0 0 atbildēt

atbildot uz MJ2009 komentāru " Arī izklausās mazticami, bet ar šito rumbulas... " 320 bmw ir 150 zs, jau pēc zirgiem šim vien ir vairāk, 5 sērijas un 7 sērijas behas ir smagas govis, nezinu cik, bet 100% smagākas ;)

vēlāk sekos video, kur šī mazulīte tiek atvieglota kopēji pa kādiem 100 kg ;)  

0 0 atbildēt

Arī izklausās mazticami, bet ar šito rumbulas lidlaukā bija maz sāncenšu, jo šitas daudz vieglāks par sūdainajiem bmw.

____________________________

- Neticu. Cik ta tai būdai ir pašmasa pēc tehniskās? Nezinu vai skatos īsto, bet uzrāda ~ 1700 kg. - Veselu pus tonnu smagāka, nekā 3er kupeja... Un ja tā, tad tu dzenā neīstos indivīdus (dīzeļus un mikromotorus), vai cilvēkus, kas nemaz nedomā skrieties - tev tikai izliekas, ka viņi piedod gāzi... :D :D :D

0 0 atbildēt

atbildot uz kaross komentāru " ar vecu opeli piesmiet kaut kādus gopņikus un... " Vārds vietā brāl' :) !

0 0 atbildēt

atbildot uz kaross komentāru " Eso izskatas, ka pilnigi neko nerubii... " Papildinot tevis teikto -

"Gudri cirst nav malku cirst" A.Birznieks Upīts fon Brigaders :D  

0 0 atbildēt

vispar jau autins ta tiri neko!:D

0 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Visforšākais šajā video bija pašas beigas!:))) " Paldies :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Eso komentāru " braukt ar vecu opeli un teikt sūdainie bmw, t... " Rūgti maldies tu !

Ar to veco opeli netiek braukts ikdienā, bet tikai 4 fun. Un man čomi tādi, ka nospļauties ar ko braukt, galvenais, ka cilvēks pie stūres sēž labs. Tie kas brauc ar kkādiem sūda BMW, kurus pa kapeikām pacēluši un iedomājušies no sevis nezin ko, ir atsevišķa kategorija. Tici, nostājoties pret 02gada behu ar šitādu miskasti paņ*t viņu priekšā, sajūta ir laba ;) !

0 0 atbildēt