local-stats-pixel fb-conv-api

Mans veltījums leģionāriem14

82 1

16. martā mēs pieminam tos latviešu karavīrus, kuri ir cīnījušies par brīvu Latviju Vācijas armijas sastāvā. Pieminēsim mūsu tautas varoņus, kuri cīņā gāja ar Latvijas vairodziņu uz rokas...



82 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Visnotaļ ++! Ja varētu, ieliktu vairāk!

12 0 atbildēt

ir jāizbeidz vienreiz tā bezjēdzīgā diskusija par vēsturi. Komunisti urlas mūs okupēja un tas ir fakts. Okupācija ilga turpat 50 gadus un tas ir fakts! Padomju vara veica 2 masu izsūtīšanas un daudzus nošāva uz vietas tāpat vien un tas ir fakts. Latvieši ir ļoti cietuši no padomju varas un tas ir secinājums no faktiem. Kāda vairs šeit var būt diskusija un attaisnojumi padomju varai, urlām, komunistiem un visiem tiem salašņām, kas te sabrauca? Nost visu rusisko, kamēr Urlande mums par to vismaz neatvainojas!

Leģionāru diena? - kritušo biedru atceres diena, kas tika iesaukti vācu armijā, lielākoties piespiedu kārtā, bet domājot, ka tā varēs cīnīties par Latviju.

Vai vēl te kādas diskusijas ir vajadzīgas? Urlas lai muti tura, lai vācas arā, ja te kaut kas nepatīk.

6 0 atbildēt

Uz priekšu :) Es arī būšu !

5 0 atbildēt

Liels, liels + Tev!!!

3 0 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru "par Latviju ! podā urlas un žīdus. "

piekriitu  

3 0 atbildēt

par Latviju !

podā urlas un žīdus.

2 0 atbildēt

Un ja vēl kādam kas nepatīk, tad droši varam atzīt, ka vācu toreizējā ideoloģija bija mums tuvāka nekā komunisms. Baltijas tautas nebija pieskaitītas pie atkritējiem no vācu puses, tāpat kā arī franči un angļi tika uzskatīti līdzvērtīgi, vienīgi viņi paši nostājās pret Vāciju un nācās kartot. Par kārtu zemāk vācieši vērtēja krievus toreiz un mēs tak joprojām redzam kāpēc, taisnība vien tur bija.

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Ja jūs būtu ebreji jūs neteiktu ka Hitlera no... " Pēc kā tieši var salīdzināt ka vācu fašisms (vispār jau nacisms, bet nepiesiešos) bija briesmīgāks par komunismu? Vācieši slepkavoja tos kurus uzskatīja par zemākai rasei piederošiem, komunisti slepkavoja visus-latviešus, igauņus, ukraiņus un visvairāk jau pašus krievus. Vācieši nogalināja 6 milj ebreju, komunisti gada laikā badā nomērdēja 7 milj ukraiņu. APgalvot ka viens režīms bija maigāks nekā otrs ir idiotisms. P.s. brauc uz Krieviju un lepojies tur par komunistiem kas slepkavoja vairāk krievu nekā vācieši

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Ja jūs būtu ebreji jūs neteiktu ka Hitlera no... " Kad beidzot cilvēki iemācīsies to, kas ir nacisms un kas ir fašisms.Redz kā notiek kad vienīgais informācijas avots ir prokrieviski televīzijas kanāli.Fašisms ir radies Itālijā, bet ja jau tik ļoti ir vēlme par lielāko ļaundari nodēvēt Hitleru, tad der izlasīt kādu grāmatu un beidzot uzzināt to, kas ir nacisms...starp citu, visu jūsu tik mīlētajā krievzemē ir ļoooooooti izplatīts nacisms.Tik liela skinhedu aktivitāte ir reti kurā valstī.Kāpēc tad jūsu pašu slavinātās zemes brāļi staigā ar kāršu krusta uzšuvēm uz savām ādas jakām?Kāpēc izmanto nacistu sveicienu ar paceltu roku?Kāpēc piekauj un pat nogalina citas ādas krāsas/reliģijas cilvēkus?Tā baigi dīvaini sanāk, ka starp vislielākajiem nacisma(jūsuprāt, fašisma) nīdējiem ir tik nereāli daudz šīs subkultūras piekritēju?Ir tāds teiciens: "pats cita acī skabargu redz, bet savā neredz baļķi"...  

1 0 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru " Un ja vēl kādam kas nepatīk, tad droši varam ... " Sit pieci par komentu! :)

0 0 atbildēt

Labs raksts ++

0 0 atbildēt

Gods un slava mūsu varoņiem....  Būšu arī uz 16.marta gajienu..  Lai Nilārs Ušlers,aizrijas un  redz, ka vel apkārt ir cilveki kas godina LATVIJAS varoņus..

1 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Man laikam vienīgajam te liekas ka ja ne krie... " Jā labie krievi mūs izglāba (sarkasms idiot), starp citu gāzes kameras vācieši iemācījās lietot no krieviem, kad 1939gadā vācu eksperti ci*jās PSRS pēc Molotova-Ribentropa pakta noslēgšanas. Hitlera noziegumi uz Staļinisma fona ir niecīgi. Un kāds vispār sakars koncentrācijas nometnēm ar leģionāriem kas karoja frontē?

0 0 atbildēt

atbildot uz rebelz komentāru " common, te gandrīz ikviens mēģina pierādīt ci... " Nacisms un nacionālisms ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas, nevis sinonīmi. Latvieši nevarēja būt nacisti, jo nacistu partijā uizņēma tikai vāciešus.  

0 0 atbildēt