local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kas tracina puišos.67

708 28

Hei!
Tu, puis', izmētā zeķes istabas vidū vai raksti meitenēm gramatiski nepareizi? Tavai meitenei tas nepatīk!
Klausies un iegaumē, meitenes sliktu neieteiks!


Jauku skatīšanos,
Annija & Santa



708 28 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

kuces prasa vairāk kā spēj dot

102 4 atbildēt

Nu visi jau nav liekami vienā plauktiņā!

53 0 atbildēt

Haha, un būtu jēga ielīst dušā, lai dabūtu šādas princeses? :D Nepārprotiet, es mazgājos.

Riebjas, ka meitenītes, kuras pašas vēl pa pusei šūpojas kulē, var šādi runāt. "Nepatīk, ka dzīvo pie mammas.." - nu aitas. Ja čalis kaut ko vēlas sasniegt savā dzīvē un mācās, tad , protams, dos priekšroku dzīvošanai pie vecākiem nekā knapināšanos un mazas jumta istabeles īrēšanu. 

Uzskatu ,ka čalim ir jāvelta laiks arī sev. Ja personai nepatīk apgrozīties sabiedrībā, tad kāda jēga viņu spiest? Princesēm vajag, lai vecis viņai tirinātos apkārt kā tauriņš, bet, kur ,pie velna, paliek privātā dzīve? 

Un beigās citēšu teicienu, kuram nav nekādas jēgas ar šo visu:

"EEEEEEU, CŪKAS! KUR IR MEITENES?" emotion

22 0 atbildēt

Un kāda vaina dzīvot pie senčiem? Par īri/netu samaksāju, par ēdamo arī + paliek pāri normāls daudzums naudas savām vajadzībām un interesēm... tādi tie laiki tagad. Kāpēc man būtu jāīrē kaut kādā ūķī dzīvoklis, kas beigās sanāk uz 150-200 euro mēnesī un grauzt nagus, ka Tev īsti nekas pāri nepaliek, ja es varu dzīvot ar senčiem lielā dzīvoklī un maksāt 100euro mēnesī un pie tam, atļauties iegādāties visu, kas man ir vajadzīgs un ko paraistais cilvēks nevar atļauties(jo dzīvo viens)

 

Otrs, pēc pēdējās šķiršanās man naudas problēmu nekad nav bijis, kamēr biju kopā ar meiteni, nekad nebij tā, ka kaut kas paliek pāri, kaut arī visas kā viena saka, ka nauda nav galvenais, bet, kad dzīvo kopā tad čīkst, ka par maz ar viņu ejot ārā tusēties vai uz kino.... tik tās plānās pierītes nejēdz, ka ne par ko nemaksā.

 

Vienvārd sakot, ir forši dzīvot ar senčiem, jo viņi netraucē Tev tā kā traucētu kādi čomi ar kuriem īrētu dzīvokli, sanāk lētu un ērti! Un nesākat man stāstīt, ka te spokos meitenes ir savādākas, tādas pašas wannabe modeles, kas bez makeup-a ir ne ļoti izskatīgas, kuras slēpjās zem kārtīgākā makeup slāņa un staigā drēbēs, kas maksā vairāk kā var viņa pati atļauties un izskata ziņā = 0

21 0 atbildēt

gaidīju kko labāku.. :(

20 0 atbildēt

nu pec sita video skatijuma, man domas par meitenem palika tadas kadas bija, es meitenes esmu vienmer uzskatijis ka jaunas meitenes nezin kas ir vispar attiecibas un ja, par tiem lauku puisiem, vini ari ir cilveki, katrs cilveks gerbjas ka vins velas un dzivo ari ka velas, es pats esmu no rigas, bet ja lauku puikas ir ari zolidi un tiesam forsi cali, tapec meitenes padomajat ko jus runajat, vai uzprasiet mammai padomu labak pirms splaujat ara visu kas nav nepieciesams teikt. un par tiem matirm, wtf es man liekas nevienu puisi vai draugu nepazistu kurs nemazga matus, viens liels bulsets, ja vienigais bezpajumtnieki nemazga galvu, bet normalie cilveki mazga. Un par to ko raksta portalos puisis meitenei, tur ari stulbums, ko jus vel gaidat no puisiem portalos ja no jums pasam nevar neko sagaidit portalos, jus pas nevarat uzsakt sarunu, kapec nevar but otradak, meitenes uzsakt sarunu.

18 0 atbildēt

Normāli 18gadnieču kritēriji. Nosauca viskautkādus sīkumus. Kautrīgumu minēja kā trūkumu. Krākšanu arī. Ļāva sevi apgrābstīt dzērājsekstūristiem. Malaces!  emotion

 

Paies 5 gadi, sāks ar kādu dzīvot kopā vai tāpat paliks stāvoklī, sāks saukt alkoholismu, mērķu trūkumu dzīvē, profesijas un izglītības neesamību - reālas problēmas.

Sapratīs, ka ja vien cilvēkam ir tā mērķtiecība un prasmes, viņš var noīrēt to dzīvokli kaut rītdien, ja vajadzēs. Pats kopš 13 gadiem dzīvoju projām no vecākiem - ko tas pierāda? Pazīstu vairākus superīgus puišus, kas augstskolā dzīvo pie vecākiem un kam tās meitenītes labi ja kafiju pienest ir cienīgas - priekš kam pārvākties vienkārši tāpat? Lai tikai varētu pļēgurošanu kursabiedriem rīkot, jo šamam "ir dzīvoklis"? Vēl jo vairāk, ja dzīvo par vecāku dotu naudu? Cilvēks, cilvēks ir svarīgākais, nevis tas, vai cilvēks ģērbjas stilīgi vai arī ne. Aizved aiz rokas uz veikalu, parevidē kopīgi drēbju skapi, un viss - būs tev puisis kā no žurnāla vāka. Tad ta problēma dzīvē. Kad sāks algu nodzert, tad sapratīs, ka gājiens uz veikalu vai smēķēšana tusiņos (smird elpa) ir špicka, dzīvē daudz nopietnākas problēmas ir atrodamas.

Daļa cilvēku velk zeķes sandalēs, jo nagi ir ar sēnīti, kas saķerta publiskajās sporta zālēs, kauns atklātos apavos tādus rādīt. Tā ir par 300Ls un 6 mēnešiem labojama problēma. Meitenes, tas viss ir dzeguzes spļāviens okeānā - nāks gadi, nāks saprašana. Galvenais neapbērnoties ar kādu ciema stāvo zēnu un neraudāt pēc tam, kad jādzīvo viss mūžs ar cilvēku, nevis viņa zeķēm vai sandalēm, ko rīt var nomainīt. Un dzīvoklis - tas nozīmē 10'000Ls, lai varētu kredītu paņemt un laba alga pēc tam. Viss pārējais ir priekš kaķiem, ar laiku sapratīsiet. Uz 25..30..35 gadiem jau parādās reālas problēmas - apkārt vieni vienīgi vējgrābšļi, mūžīgie tusētāji un alkaši (kas tā patīk 17gadīgajām), kā arī šķirteņi-alimentu maksātāji, bet nopietnie puiši kādai citai pie sāniem un jau ar bērniem. Vesela rinda man te tādu sieviešu paziņās, meklē labus vīrus. Lūk, nopietni trūkumi dzīvē.

16 0 atbildēt

Kad viņa pateica ka nepatīk ka spēlē videospēlēs man bija tāds "Ou you didn't"

15 0 atbildēt

Nu pa lielam, ir sava taisnība katram, taču , ja būtu šāds video, par to, kas mums vīriešos kaitina meitenēs, es varu derēt, ka nebūtu "emm nuuu japadoma utt."  Butu uzreiz konkrēti, tā pirmais,otrais utt. :) emotion

13 0 atbildēt

PIe mammas labi dzīvot, vismaz kāds taisa ēst :D

12 0 atbildēt

meitenes var raksturot vienkārši-  tās kuces sacepās ja džeks nemainās tā kā viņas grib, bet ja mainās tad pamet jo džeks tad redz ir lupata ko viegli mainīt,,  

11 0 atbildēt

Puikas aizsvīlās, gudrie paskatījās un pasmējās, daudzām meitenem pašām vajadzētu padomāt pie tā kā raksta un kā izskatās, kaut vai cik bieži matus mazgā un ka uzlakojušas savus ''skaistos'' nagus! Cilvēki ir dažādi, pierodiet pie tā.

 

Tāpat kā ir mazāk vīriešu palikušu, tāpat arī sievietes!

11 0 atbildēt

Kad  cilvēki beidzot sāks vienkārši viens otru mīlēt, nevis tikai pieprasīt? Ja tik pieprasīs, tā tas viss stāvēs tik uz vietas.

9 0 atbildēt

Viņas nemaz nav tās smukākās, kuras var atļauties būt tik nekaunīgas, sevišķi klausoties ko saka tā pa kreisi no trijotnes un tā blondā no pāra ir vnk... WTF - un vēl krieviete, kas pati nejēdz latviski runāt atļaujas kritizēt par "gramatiku" - not sure if troll or stupid

Vēl par to rakstīšanu online, ja meitene negrib lai viņai čaļi raksta, tad lai nelien tādos portālos, kur tādas lietas notiek, nav jau obligāti tur jāiet bet nu ko lai saka - sieviešu loģika!

 

9 1 atbildēt

Pareizs virsraksts - Ko MEITENES domā par puišiem, jo meitenes ir meitenes, bet sievietes ir sievietes, te tāds skats, ka dažām labām ir 16, bet dažām maksimāli dotu 19, ko var gribēt no meitenēm, kuras vēl nav nobriedušas, kur vēl kaut ko sasniegušas dzīvē, tākā neobjektīvi kaut ko vērtēt. Veči par šādām atbildēm no meiteņu puses nav ko abižoties, lai tie jaunie čalīši dusmojas, ka par viņiem izsakas tā nedaudz nicinoši.

5 0 atbildēt

Smieklīgi skatīties, ka cilvēki kritizēdami citus, kasās, ka citi viņus kritizē. 

3 0 atbildēt

un kas tad būtu kādai jāraksta? baigi gribās zināt :D

2 0 atbildēt

Smiekli nāk par šīm dūdām, pašas nezina ko vēlas  emotion Tā arī nesapratu, kas viņām tik ļoti nepatīk, nekā tur tik traka nebija izņemot to smirdošo muti tas ir abpusējs variants  emotion

2 0 atbildēt

tās pašas labākās tikušas apjautātas :D

Un es saprotu ka viņas ir tik apburošas ka viņām tādi arī uzmācas

1 0 atbildēt

Nu ziniet , nu šitās gan ir kaut kādas tutu...

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »