local-stats-pixel fb-conv-api

Lidmašīnas pacelšanās16

78 1

Lidmašīna paceļas no Dublinas lidostas, beigās labs skats ar mākoņiem emotion



78 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

kad es lidoju, man bāgi patika skatītes uz mākoņiem kad bija virs viņiem, baigi forši izskatās. :)

1 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " A kur motors? Un starp citu visas iekārtas pa... " Kā tev liekas, kam telefonos ir domāts Lidmašīnas režīms, tjipa atslēdz visus sakaru, bet telefons darbojas, vienīgi nevar pazvanīt, un tev nevar pazvanīt. :)

1 0 atbildēt

Nekā ipaša. Šis video laikam priekš tiem, kuriem bail lidot, vai arī nekad nav lidojuši..

1 0 atbildēt

Tagad jau ir topā, šaut uz importiem sēnes griezt...

0 0 atbildēt

Vispār tagad ir ziema, a te zāle pārāk zaļa

0 0 atbildēt

atbildot uz PizhikZ komentāru " Kā tev liekas, kam telefonos ir domāts Lidm... " Nu man paskaidroja ka arī to nedrīkst izmantos, jāslēdz ārā.

0 0 atbildēt

kaads te bija iemineejies par to, ka nevar izmantot elektroniku lidmashiinaa, tjipa viss jaasleedz aaraa. jaa, kad lidoju ar ryanair, atceros bij taads gadiijums, ka man aizliedza laptopu lietot. peec tam izdomaaju uzspeeleeshu PSP,bet arii to paluudza izsleegt. citaas aviokompaanijaas taa man veel nekad nav gadiijies, ja nu vieniigi kad tuvojas kaada gaisa bedre. par lidmashiinaam runaajot, ja tu buutu zinoshaaks, tu saprastu, ka tas viss ir miits par tiem sakaru trauceejumiem un elektronikas iespeejamiem bojaajumiem, kurus var izraisiit mobilais telefons.... kaarteejaa zinaatnieku izteiktaa varbuutiiba. to pieraada atsevishkji reisi pa eiropu, kuros var izmantot mobilos, neatkariigi no augstuma. tarifa plaans, ja nemaldos bija 3paundi minuuteee. par slimniicu runaajot.... buutu diez gan interesanti ar telefonu, vai da jebko, kas satur metaalu iet uz magneetisko rezonansi... iesaku izmeegjinaat =]

1 1 atbildēt

bāāc vecīt, ahuenais video, tā patīk ;) ++

1 1 atbildēt

atbildot uz smidzinatajs komentāru " bāāc vecīt, ahuenais video, tā patīk ;) ++ " Vai ne :D :D :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Wicked Sick komentāru " kaads te bija iemineejies par to, ka nevar iz... " Aizliedz izmantot elektroniskas ierīc pacelšanās un nolaišanās laikā,Ryanairā.Kad lidoju,lidojuma laikā kad bija pacēlusies lidmašīna,prasīju vai var laptopu lietot,teica ka var

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Wicked Sick komentāru " kaads te bija iemineejies par to, ka nevar iz... " Eiropas Komisijas regula ir devusi atļauju lietot mobilos lidojuma laikā, tagad tikai aviokompānijas var izlemt - atļaut to saviem pasažieriem vai nē :) piem. Ryanair lidmašīnās, kas aprīkotas ar GSM bāzes stacijām to drīkst darīt: http://www.ryanair.com/en/questions/can-i-use-my-mobile-phone-or-ped-onboard :) nekādas bīstamības tajā, loģiski, nav :)

0 0 atbildēt

Mākoņi kā vate. Bet runājot par telefonu var ieslēgt lidmašīnas režīmu un darīt ar telefonu ko gribi izņ*t zvanīt.

0 0 atbildēt

A kur motors? Un starp citu visas iekārtas pacelšanās laikā ir jāizslēdz.

0 1 atbildēt

nekaa neparasta... teikshu iekdiena. tik pat labi vareeji arii nofilmeet to, kaa iesaacbraukt ar mashiinu. jaasleedz aaraa tikai telefonus, jo tie itkaa trauceejot sakarus lidmashiinai, bet es tam pat neticu. nekad nesleedzu aaraa telefonu, kaut vai arii lidojuma laikaa nav zonas. lido ar normaalu aviokompaaniju, un tev pie taadiem siikumiem nemaz nepiekasiisies.

0 1 atbildēt

to wicked sick

lidmašīnā vari ieslēgt lidmašīnas režīmu - jebkāda veida savienojumi izslēgti, bet telefons darbojas. jo mobilie telefoni tiešām var radīt lidmašīnas sakaru ierīcēm, tāpat kā slimnīcās nedrīkst būt ieslēgti tuvu dažām ierīcēm. un tam nav nekāda sakara ar aviokompāniju.

0 1 atbildēt

Atkal gribas lidot. Sen tas nav darīts :D Būs drīzumā jāiekrāj penga, tad jāmēģina kkur uz siltāku zemi aizlidot.

0 1 atbildēt