local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Deju neatklātais Talants!?3

20 0

Sveiki! Es dejoju stilu, kuru Latvijā maz zin,.. Dejoju tikai 2 gadus (Viss pašmācības ceļā), Daudzās sacensības, nesanāk piedalīties, jo braucu strādāt uz ārzemīti, kur arī uzņēmu šo video.. Gaidu kādu austrumeiropas talantu konkursu.!



20 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Vecīt visu cieņu. Bet uz talantu šovu vēl nedaudz pa ātru, tālu netiksi. emotion Tie paši wave ar rokām un ķermeni, bugging japielābo un japatrenējas vēl, lai pārējas arī labāk izskatītos, ir brīži kad pazaudē līdzsvaru un tad ir brīdis ka krīti un smagi piezemējies,un reakcija turpinās itkā ta vajadzētu būt emotion Bet kopumā samērā labi, keep goin' emotion

3 0 atbildēt

Piekrītot Intel Inside vēl gribējās papildināt, ka pašmācības ceļā apgūtais ir lielisks, bet galvenais, kas man likās kā trūkums ir tas, ka kaut esi apguvis daudz dažādu knifiņu un kustību, esi atstājis novārtā galveno - plastika, visa skaistā pamats... Labāk dažas perfekti atslīpētas kustības ar skaistu plastiku, nekā tonna sarežģītu kustību virknējumu, bez viņas!

1 0 atbildēt
Piekrītu iepriekšējiem komentētājiem. Es arī pašmācības ceļā mēdzu uzdejot šo pašu stilu, bet man jāstrādā pie tehnikas, turklāt es neuzdrošinātos publicēt. emotion Bet ir labi.
0 0 atbildēt