local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu radītie «TikTok» video jeb «kāpēc latvieši nav smieklīgi»7

60 1

Vai tu zini, kas ir «TikTok» aplikācija? Nē, lieliski, es arī tā gribētu!

«TikTok» aplikācija ir kādreizējā «Musical.ly» aplikācija, kurā visi dziedāja līdzi populārām dziesmām. Lai labāk paskaidrotu to, kas tas ir, tad iedomājies, ka vienā skaistā naktī satikās «Vine» un «Musical.ly», viņi pārgulēja un «Musical.ly» palika stāvoklī. Pēc 9 mēnešiem piedzima «TikTok».

Es nevaru nedz noliegt, nedz apstiprināt, ka esmu viens no tiem cilvēkiem, kurš ir reģistrējies «TikTokā», lai skatītos video tad, kad būtu jāguļ. No sākuma man likās, ka sliktākas vietas pasaulē nav, bet tad es atcerējos par Centrāltirgus zivju paviljonu.

60 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kolhozs, kas domā ka viņiem ir talants...

16 0 atbildēt

visi heito uz latviesu tik tokiem jo pirmkart vini pasi neskatas redzeja tikai sos video. ja tur ir tizli cilveki bet ari ir labi video. popolarakie cilveki tik tok ir undixone nexied jaxoed un vel dazi. nejav visi ir sudigi. ja jus paskatitos vispar uz parejo skatu nebus tik slikti. vel kaunina cilvekus jo vini izspausas nu vispar. ja saka kad latviesi ir tizli laikam runa par sevi. ne es uz jums neheitoju bet jasaprot kad cilveki izspauzas un jus kauninat. ja tev nepatik tik tok tad NESKATIES.

1 0 atbildēt

Latvieši laikam pirmie izraisīja dauņuvīrusu

1 1 atbildēt

Atrada jau nu video, ar kuriem mūs sasaistīt...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt