local-stats-pixel fb-conv-api

Lai ir labāka pasaule!34

202 11

Ja mēs katrs šādi izdarītu, tad noziedzības līmenis izsustu par 60% :)
nežēlīgi ir, bet es negribētu lai manus bērnus dēļ telefona nodur!! emotion



202 11 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Nedaudz atgādina seriālu Deksters, bet es pat teiktu, ka viņš dara labu darbu.

8 0 atbildēt

nebiju redzējis.

6 0 atbildēt

redzets,bet ir labs! vai sist viņus vai arī tā... emotion

5 0 atbildēt

Kartupeļu maisu tam čalim ...

5 0 atbildēt

Gada varonis.. emotion

4 0 atbildēt

tauta tauta. jūs tak esat idioti. iesmērēsiet kādam metilspirtu, jūs iesūdzēs par slepkavību. vajag ar prātu visu darīt. vajag to iepildīt kādā pudelē, kas neradītu acīnredzamus maldus par tā saturu. domā tāda, ka jūs aplaupa un atņem nevis ka mēģinat šo iesmērēt vai kādu apzināti  maldināt. jaizdomā iemesls, kam jūs lietojat metilspirtu. to lieto piemēram radiovadāmajos rc modelīšos, ka degvielu.

karoč, nedariet muļķības. varbūt kāds indivīds velas iesmērēt ko tādu jūsējam bērnam vai uzkata jūsu tēvu par sabiedrības mēslu... un kas jums dod tiesības kādu nogalināt?

7 5 atbildēt

Urlu bieds :D

2 0 atbildēt

Like a boss emotion

1 0 atbildēt

Dabīgā atlase !!

2 1 atbildēt

Laba pamācība visiem latviešiem emotion 

1 0 atbildēt

redzets

1 0 atbildēt

redzets

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Šis video, manuprāt, nekādā gadījumā neparāda labu darbību ne no galvenā personāža puses, ne no zagļu puses. Šāda veida darbības nedarīs pasauli labāku. Cilvēkiem beidzot jāatver acis un jāsaskata lietu īsto būtību. Pats vienkāršākais ir saprast kautvai to, ka naids padara cilvēkus svešus, posta un kliedē cerības uz labāku pasauli. Savukārt mīlestība un savstarpēja sapratne visus vieno, un tas ir radīšanas pamaptprincips. Manuprāt, jāsāk kautvai piedomāt pie tā, ko mēs ikdienā sakam, jo domām un vārdiem ir enerģija. Tas tiek arvien vairāk pierādīts eksperimentos ar augiem un ūdeni. Varat pajautāt kautvai paši sev - Vai tad es nejūtos labāk, kad kāds man ko labu pasaka? Labāk piedomājiet pie tā, lai katrs cilvēks pēc sastapšanās ar jums jūtas labāk. Tas arī darīs pasauli labāku. Es pats esmu atvadījies no zagļiem neko nezaudējot un vienkārši parunājot ar viņiem. Tas tiešām strādā! Mīliet cilvēkus neatkārīgi no viņu darbībām. Zem šīs mīlestības, protams ir dziļāka jēga un novēlu jums viesiem to atrast, bet vienkāršāk sakot ne jau cilvēki ir slikti, bet viņu darbības.

0 0 atbildēt

mans varonis

0 0 atbildēt

Vislabākais veids kā nezāles iznīdēt.

0 0 atbildēt

Mani pašu dēļ telefona draudeja nogalinat emotion emotion

0 0 atbildēt

es piedalos!!

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Jā,un pēc tam mēs brīnamies kāpēc mūsu mazajā un tik mīļajā Latvijā notiek tas kas tagad notiek,nu jau Krievu tautības pārstāvjus ar metilspirtu gatavi indēt? Cik tālu mēs vēl esam gatavi nolaisties?

0 1 atbildēt