local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek ar izklaides sfēru Latvijā?22

54 37

Vai tā attīstās, stāv uz vietas vai krīt? Kas būtu jāmaina?

54 37 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

Nevaru saprast šo divu "asprāšu" video jēgu, vienu dienu, kaut kādi Letsplay, tad viņi atbild paši uz saviem sarakstītajiem muļķīgajiem jautājumiem, vēl kaut kādi komēdijmēsli, citā dienā ir ūber padomdevēji. Vārdu sakot, savākts viss no ārzemju youtuberiem un cenšas būt oriģināli. Būtu koncentrējušies uz kaut ko vienu, būtu varbūt arī cits rezultāts, bomāri uz ielām arī nevāc visu drazu pēc kārtas, bet ļoti labi zina ko meklē.

21 1 atbildēt
Puiši,jums pašiem vienreiz ir jāmainās,un tad sākt domāt par kaut ko citu.emotion Nezinu kam jānotiek,lai ieliktu plusuemotion
13 1 atbildēt
Vienīgais kurš te ir slims un ar galvu esi tu. Varu palīdzēt http://www.rpnc.lv/psihiatriska-palidziba/stacionara-arstnieciba Obligāti pazvani viņiem,viņi tev palīdzēs!
12 0 atbildēt

Funfacisti sen nav sisti. -

13 2 atbildēt

 emotion 

11 0 atbildēt

ar jūsu izklaides sfēru notiek mīnusi!

11 0 atbildēt
Nevis ko viņi ir izdarijuši ka ir jasit , bet ko viņi ir izdarijuši lai viņus nesistu ?
12 2 atbildēt
Tev viss kārtībā!?
7 0 atbildēt

Pasaki savu adresi, par vārdiem jāatbild!

6 0 atbildēt

Kopēšana! Visi latviešu ''komiķi'' reāli kopē amerikāņus. Skatos un viss jau ir bijis, skatos stad up youtubē kā reāli smieklīgi cilvēki stāsta jokus, tas ir jābūt asinīs, bet visi to vien dara  kā jokus pārkopē.. tas pats fb, visi teksti un joki ir reāli pārtulkoti. Atvainojos Fredis un Ufo ir Latvijas smieklīgākie cilvēki. Un viss, vairs mums neviena smieklīga nav!  Bet mēs latvieši neesam smieklīgi, bet skaudīgi cilvēki kas žēlojās, viss slikti utt....

P.S. neskatījos video visu, bet ieraudzīju to pledu un ja kāds skatās 100500, zina par ko iet runa sapratu, ka atkal kaut kas šeit ir nokopēts. Bēdīgi! 

6 0 atbildēt

Cik labi, ka man ir adblocker  emotion 

6 1 atbildēt

Es nezinu nevienu slavenu latvieti kurš ir smieklīgs. Tas ir labi?

5 1 atbildēt

Latvijas izklaides sfēra iet pakaļā,jo bērnus izklaidē kaut kādi divi deģenerāti,kuri sevi dēvē par funfacetv.Ceru,ka jauno paaudzi nepaķers līdz un tie pēc kāda laika attapsies,jo šitie,kā redzams,nemainās!

Ne funface,bet funfēcetv

4 0 atbildēt
Un no.iršana var SĀKTIES emotion emotion
3 19 atbildēt

Laba tiešraide. emotion

1 18 atbildēt