local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir dzīves jēga?56

143 23

Stīvam atkal ir prasījuši jaunu un aktuālu jautājumu - Kas ir dzīves jēga? Un līdz ar to viņš nointervēja pāris dažādi domājošus cilvēkus, lai rastu atbildi uz šo sarežģīto atbildi.

 p.s. Stīvs mēdz pārteikties.

 

http://www.draugiem.lv/friend/?359388">http://www.draugiem.lv/friend/?359388

http://www.draugiem.lv/Jevgenius">http://www.draugiem.lv/Jevgenius

http://www.YouTube.com/MrJevgenius">http://www.YouTube.com/MrJevgenius

 Iesaki draugiem!



143 23 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Eee nu afiget okupants murgus likt ieksa?  Liels miinus tew par sii tavuprat stulba jautajuna, kuru ir jaizsmej, analizesanu. Tu man nepatic.(to es saku tam dzekinam klipaa) par raxtu minus, jo kapec sitadi murgi jaliek? tasi ir tik pat stulbi ka saite kur saka you are an idiot, nomaskeeta, ka maikls dzeksons ir dziivs PAJOLJI. Paldies tew par nejedzigi izteretam  5 minutem! ieniistu tewi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- GTWICE NEPATIKA[-]

1 4 atbildēt

atbildot uz asdfghj komentāru " Tava leksika un vārdu krājums ir vienkārš... " Tava seja un tavas mammas vagiina ir vienkaarshi ideaala..  

1 9 atbildēt

atbildot uz asdfghj komentāru " Noskaidro dzimumu un iemācies rakstīt, mu... " Man poh tavs dzimums un man poh kas tu vspaar esi un par savu gramatiku uztraukshos tikai es nevis kkada tur paardraasta mauka man te kaut ko teiks..  

1 10 atbildēt

°Nee es tevi uzrunaaju par jobanu pegiku  skumji :(

1 10 atbildēt

Nospraagsti vienreiz kropli..

3 12 atbildēt

es zinu ka tev dziivei nav jeegas..

2 13 atbildēt
« 1  2  3 »