local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir KaZantip?7

36 1

Daudz vairāk cilvēki ir dzirdējuši par pazīstamo deju mūzikas kūrortu Ibiza, bet mazāk par šīs atpūtas vietas alternatīvu slāvu gaumē. Es gribu jums dot nelielu ieskatu Kazantip Republikā un varbūt tieši šī vieta izrādīsies jūsu tuvāko ceļojumu galamērķis. Jau visai drīz klāt ilgi gaidītā vasara un visas domas būs nodarbinātas ar to, kad tad sāksies ilgi gaidītais atvaļinājums un kur to pavadīt. Apnikuši ierastie piejūras kūrorti, gribās kaut ko jaunu un neatkārtojamu. Šovasar atvērsies jaunā 2010 gada Kazantip sezona. Izmantojiet iespēju mēneša garumā baudīt lielisku deju mūziku un starplaikos peldēties Melnajā jūrā. Jūs jautāsiet kas ir Kazantip? Un jums atbildēs – tā ir krievu-ukraiņu Amsterdama, kur notiek gada krāšņākais deju mūzikas festivāls. Tā ir brīvība un neatkārtojama atmosfēra pie Melnās jūras.

Kad sākas Kazantip?

Gadu no gada Kazantip startē jūlija beigās un finišē augusta pēdējās dienās.
Par Kazantip kultūras fenomenu nav rakstījis tikai slinkais un nav lasījis tikai analfabēts. Bet tāda ir Laimes Republika, neatdalāma no vasaras, jūras, saules, mūzikas, brīvības un jaunības. 2009 gadā Kazantip festivālā spēlēja arī tādi deju mūzikas korifeji kā: Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Sven Vath,  Bukem in Session – LTJ Bukem & Mc Conrad un daudzi citi.
Parasti 30 karstu dienu garumā republika Kazantip ir atvērta visiem, kuri to vēlās

Kā nokļūt līdz Kazantip? 


Pievērsiet uzmanību: Kazantip ir arī Azovas jūras zemes rags kurš atrodas Krimas ziemeļ-austrumu daļā! Bet jums ir vajadzīga Republika „Kazantip”, kas atrodas Popovkas ciemata tuvumā (Eipatorijā) tur pat Krimā. Kā tur nokļūt – izvēle ir vienmēr: lidmašīna/vilciens/mašīna.

 

Kur dzīvot? 

Dzīvot var visur! Variet līdzi paņemt kaut telti un apmesties kempingā, lētāk neizdomāsiet. Variet izvēlēties komfortablāku atpūtu – Popovkas un Mirnoje ciematos apmešanās vietas ir lielā izvēlē. Galvenais ir iet un meklēt. Maksāt tās var dažādi, viss ir atkarīgs no jūsu velmēm. Popovka ir kontrastu ciemats.

Zemāk neliels video un bilžu ieskats Kazantip ikdienā:

DIENA, SAULRIETS, KAZANTIP











36 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ļoooti liels Baltic Beach Party

2 0 atbildēt

Iesaku noskatīties ceturto video! emotion

1 0 atbildēt

vieta,kur visi bombii :))

1 0 atbildēt

gay

1 0 atbildēt

haha, pedejais vnk plēš nost no ķepām...!  emotion

0 0 atbildēt

Vai tad biļetes tur ieejai nav jāpērk? Cik maksās šogad? cik apmēram maksā ceļš uz Krimu?

0 0 atbildēt