local-stats-pixel fb-conv-api

Kas Tu esi?6

50 1

Kā par sagadīšanos, pirms pāris nedēļām viens cilvēks man pajautāja uzbrūkošu jautajumu: " Kas Tu esi?" (lai gan pats uz to nevarēja atbildēt, šeit neder default answer.. esmu students/e, dēls/meita.. u.t.l.). Lai arī mani grūti ievest stūrī sarunās, šis jautajums man lika apklust un aizdomāties, man vajadzēja nedēļu lai pilnība noformulēt atbildi, lai nerastos tik pat uzbrūkoši pretjautājumi un lai mani nenobombardētu ar to, ka kļūdos, nu lūk... uzdodied šo jautājumu sev! 

Un tagad par video:

Kas tu esi? Tas ir jautājums, kuru uzdod pirmā dokumentālā filma par koučingu, kas 2009. gadā uzņemta Lietuvā. Filmas “Kas tu esi?” veidotājs un idejas autors ir Oļegs Kovrikovs. Viņš arī ICF Lietuva prezidents, biznesa koučs, Baltic Coaching Centre jauno kouču pasniedzējs Lietuvā, Igaunijā, savulaik arī Latvijā.

Autors filmu ir izvietojis internetā kā bezmaksas resursu, lai maksimāli daudz cilvēku varētu to apskatīt. Ja jums šī filma šķiet vērtīga, filmas veidotāji aicina jūs pārsūtīt saiti uz filmu arī saviem draugiem un kolēģiem. Kā saka filmas autors: ”šī filma ir par cilvēku. Par katru no mums, par mani un par tevi. Par visu to, kas ir aktuāls šodien.”



50 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

What is the meaning of life?

Kas es esmu? Cilvēks, cilvēks ar savām vēlmēm, vajadzībām, domām, cerībām un sapņiem, lai arī tas viss ir formatēts pēc mūsdienu patērētāju sabiedrības uzskatiem, bet tomēr es esmu atšķirīgs no visiem pārējiem.

Un tu neesi atšķirīgs?

3 0 atbildēt

Paldies, bet godīgi sakot ne īpaši patika šī filma. Uztvēro to kā tādu - nekādu. Nu un?

Rakstam, protams, + emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz asais1 komentāru " What is the meaning of life? Kas es esmu? C... " Citē kādu, vai tevis paša rakstīts teksts?

1 0 atbildēt

Man si problema nepastav. Esmu savādāks emotion

0 0 atbildēt

++

0 0 atbildēt

Ja tu nezini, kas rsi, tevs uzvārds ir Zaglers!

0 1 atbildēt