local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es pametu Latviju, un kā es tagad jūtos?22

110 17

Hei, spocēn!



Pa ilgiem laikiem bija iedvesma uzfilmēt "storytime" video par tēmu, kāpēc tad es pametu Latviju un kā es jūtos. Uzfilmēju jūlijā video un gaidīju montēšanas iedvesmu. Nepagāja ne gads, un es apskatījos, ko tad biju ierunājusi. Pašai smiekli, ka tik ilgi vajadzēja, lai saņemtos sevi kritiski izvērtēt, bet montēšanas iedvesma uzkrita kā spainis uz galvas, un te nu ir gala darbs. Gaidīšu konstruktīvu kritiku vai ieteikumus, par ko parunāties vai ko darīt labāk. Liels paldies!



Lai Tev jauka diena! 🌞



https://instagram.com/katrinaleaprince

110 17 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Nopietni? Mācīties 2 bakalaurus un uztaisīt youtube kanālu pie Vācijas drauga? Es domāju, kas notiek to cilvēku galvās, taisot šos chanellus? Tev ir kādas inovācijas? Esi sintezējusi kautkādu materiālu, varbūt kautko ražo, dizaina produktus?! Es vēlos aicināt tos jauniešus, kuri tupa atsēž savus bakalaurus, netērējiet savu laiku. Radiet pievienoto vērtību, paliekošas lietas savā dzīvē, kautvai ej piesakies donoru sarakstā. Šādi tikai jaunas meitenes tiek motivētas doties to pst ceļu. Atsēdēšu 5 gadus, hvz kādu iemeslu pēc un braukšu prom. Tu tur esi kautkas aizbraukusi prom? Šeit Tevi izaudzināja, tu uzaugi šeit, izmantoji visas ērtības ,- un tad "ai ejat jus visi nah". Lai tas vācietis brauc uz šejieni dzīvot. Mēs neesam nekāda kalpu tautele lai kautkur vandītos apkārt. Yutuubā ļoti ātri pazūd nacionālā identitāte.
17 1 atbildēt

Pilnīgi pie dir$as, ka pameti Latviju...

20 5 atbildēt
Saulīt, Tu vairs neesi latviete, Tu jau runā ar jūtamu akcentu un ar svešvārdiem. Tavi bērni varbūt pāris vārdus vārdus varēs pateikt latviski, bet tas arī viss.Priekš Latvijas zudusi paaudze.
15 0 atbildēt

Varbūt Latvija pameta tevi...?  emotion 

15 0 atbildēt
Kaut kāds “sviests”! Labāk būtu grāmatas lasījusi vai pie saimniekiem bietes kaplējusi! Ko viņa grib - aizkadra “Oskaru” dabūt ?Kinozvaigzne atradusies!!!
8 0 atbildēt

4us gadus Vācijā nodzīvoju , bet ne mazpisētā... Frankfurtē pie mainas... ok 800 eur pa dzīvokli mēnesī bija jāmaksā , jo mazpilsētās dzīvo tikai iesūnējušie Vācieši un nabagi kuri nevar tādas summas pa dzīvokli maksāt..... pēc 7 vakarā nav pat neviena sabiedriskā... Takši prasa dubultu cenu lai vispār aizbrauktu ! varbūt šo 7 gadu laikā kautkas ir mainijies , bet nedomāju ka būtiski

5 1 atbildēt
Tad jau uztaisi kādu clipu, kurā ir kādas aktualitātes par šo jomh Austrijā. Ko Gebauers saka par reverso pvn?! Kāds ir valsts atbalsts jaundibjnātajiem uzņēmumiem? Kā valsts apkaro ēnu ekonomiku, vai vispār tur tāda ir?!? Kādi ir banku % hipotekārajiem kredītiem utml. Auditoroja būs maza, bet būs kāds sathurs vsmz.
2 0 atbildēt

Latvijā nav slikti. Aizbraucu uz Vāciju, lai dzīvotu ar draugu.  Jūtos vientuļi. Pašsaprotamas idejas.  *Repeat 4x* Nebija slikti. Vienīgi šķiet, ka aizmirsi par ko tieši gribēji runāt pēc 2 minūtēm.

1 0 atbildēt

nice tities  emotion 

4 6 atbildēt