local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc cilvēki nav gudrākās radības uz planētas6

Baudiet video!

Lai jums jauka dzīve!

59 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kārtējais MANIPULATĪVAIS video, kurā starp deviņām patiesībām un "mīlestības" plīvura nenobriedušām galviņām tiek potēta viena KAPITĀLA un ABSURDA nepatiesība:

Skola un skolotāji ir SLIKTI.

Skolas un skolotāji, tāpat kā viss cits, mēdz būt dažādi- gan tādi kas slikti māca pēc vēl sliktākas programmas, gan tādi, kas pasniedz lieliski un patiešām iemāca jauniešu DOMĀT. Un mācīties DOMĀT ir katra cilvēka paša pienākums- neviens cits to nevarēs tavā vietā izdarīt (skola un skolotāji var tikai palīdzēt)!!!

Kas izplata šos "virālos" un "filozofiskos" klipiņus? Visdrīzāk tie, kas arī vēlas graut klasiskās izglītības sistēmu... Un, kā redzat, viņi jau ir tālu tikuši- mūsdienu rietumu pasaulē tā klibo jau uz divām kājām. IDIOTU mums netrūkst...

Jo... 100ts IDIOTU baru ir vieglāk kontrolēt un ČAKARĒT, nekā vienu izglītotu cilvēku.

Neesat idioti un nepavelkaties uz šādu "skaistu popogandu"!!!

SKOLA Jums dod pamatzināšanas, bez kurām iemācīties saprast pasauli un patiešām "DOMĀT", ar lielo burtu, nevienam nespīd principā...

https://media.tenor.com/images/c5696964ecfffd1589cef4e304a5600e/tenor.gif

3 2 atbildēt

Cilvēki ir tupākās radības uz planētas zeme.

1 1 atbildēt

Pēc video sanāk: "We" neesam skolotāji un zinātnieki. "We" esam kristieši, Amerikāņu kareivji un fabriku īpašnieki vai parastie tirliņi kam nav dzīves ārpus interneta.

Vai video taisītājs jau izdarīja pašnāvību vai tikai taisās? 😁

1 1 atbildēt