local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pareizi taupīt naudu un iekrāt tūkstošus? - transports, apģērbs, pārtika7

96 2

Kā PAREIZI taupīt naudu un IEKRĀT TŪKSTOŠUS? - TRANSPORTS, APĢĒRBS, PĀRTIKA

96 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Taupība ir laba lieta, tomēr cilvēks nav autonoma, bet sabiedriska būtne ar draugiem, kuri jāapdāvina un jāiepriecina, kam vajag līdzekļus.

6 0 atbildēt

Ja zeķubikses ražotu izturīgas kā džinsus, meitenes iekrātu tūkstošus.

6 0 atbildēt

par idiot foniem piekrītu,bet par tehniku gan nē,man mājās ir vajadzīgs stacionārais dators un televīzors ,jo filmas telefonā neskatīšos ,mazs ekrāns ,tāpat nebakstīšos netā,jo nepārskatāmi. par auto ,dzīvoju Rīgā un sabiedriskais neder,jo ilgi jābrauc, pa taisno neiet ,tur ,kur vajag,jo darbs ir dažādās vietās ,protams,ja tikai centrā vai vienā vietā,tad auto nav nepieciešams,bet man jāvadā instrumenti,protams,varētu iztikt,bet varu atļauties līdz ar to izmantoju laika ekonomijai,izdevumi nesatrauc,nekas nav ņemts līzingā.. par apģērbu,nebūs Tev taisnība, jo lētais gals ir vienreizējais ,kalpošanas laiks ir īsāks un kvalitāte zemāka,gribu ,to ,ko gribu, baikas bez apdrukas ,veikalos tādu gandrīz nav,tāpēc sūtu no Vācijas, džinsus un t kreklus TIKAI TRIBLE, patīk dizians un kvalitāte LV. tikai pie Malish'a Tallinas ielā.cenas adekvātas ,ja nepērc vienu apģērba gabalu,tad Tev liksies dārgi t krekls 28€,kad pēdējo reizi iepirkos maksāja.

5 0 atbildēt

Ja tavos ienākumos nav paredzēts tūkstotis, kā varētu to ieekonomēt, tu esi stulbs,vai kā? (Visi dzīvo par iztikas minimumu 430 eiro, tas pat

īrijas bomžiem ir apkaunojoši).

4 0 atbildēt

Vienmēr ir jāatceras, katru ero kuru tu saņem, kāds samaksā, tātad - kādam par tieši tik kļūst mazāk!

4 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu. ļoti patiess video👍

3 0 atbildēt

+

3 1 atbildēt