local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nosaukt tādu Policistu ricību?64

156 119

Policija aiztur jaunieti.

Kā var nosaukt tādu Policistu ricību?

Cik Likumigi šeit izturas policija?

Paraksties uz manu kanalu Olegs Vācija



156 119 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

A paga? kāda tur izturēšanās? Video ir no puses un bez skaņas.. Un reāli redzams, ka viņš pretojas.. 

Acīmredzami, jums čaļi ir problēmas ar policiju, jo esiet debīli.. Nekad policists tev bez iemesla neies klāt un nesāks jandāliņu..

90 4 atbildēt

Tas varonis, normāli auro, tādam vispār pa pauri ar šteku, pastāsti, kurš normāls cilvēks auro kā nenormāls kad tiek aizturēts? ja esi pārkāpis likumu, tad uzvedies kā pienākas, ja uzvedies kā dzīvnieks, tad pret tevi ATTIEKSIES kā pret dzīvnieku!!

69 4 atbildēt

Vienīgais ''bezpriģelis'' ten esi tu! Abi divi ar to jensu(vai ka viņu tur sauca) Esat apnikuši!

Sūdzās tik pa visu! Kā tu zini ka nebija pamats viņu aizturēt?

Trin uz savu Vāciju tur varbūt nebūs jābaidās!

52 5 atbildēt

Bez iemesla policija nevienu pa zemi nevazā.

45 4 atbildēt

Bet par ko? To taču Tu vismaz izpētīji, ja ne, tad Tavas bailes ir nepamatotas un Tu izplati dezinformāciju par nepamatotu spēka pielietošanu no policijas puses

25 2 atbildēt

jens beidz minusot manus komentārus! Tā tu neieriebsi! emotion

22 3 atbildēt

Čiksīte 1:35 emotion

18 2 atbildēt

Zin , pieļauju ...ka tas muļa bija pelnījis vēl vairāk :D 

Jup, policisti aiz neko darīt dienas laikā izdomāja ...eh , nav ko darīt jāiet noķert kāda urla un biku pa zemi jāpavalkā . Video jau nav sākumu nav jau zināms ,kas bija pirms tu ieslēdzi kameru vai vnk apīsināji video un tagad visiem stāsti uj ,uj cik policisti slikti . Beidz kurināt naidu ....Vēl joprojām gaidu video par Nīlu un SC .  Bet laikam jau velti , tie jau tev naudiņu maksā :D :D :D :DD: 

17 2 atbildēt

Paskaties pats uz saviem video ko esi aplaudojis un sapratīsi kapēc daudzi domā ka esi mudaks. 

Policija aptru, lai pārbaudītu dokumentus, jo staigā apkārt aizslēgtai mašīnai un kaut ko urķējas - uzreiz kā jūs uzdrīkstaties, parādat dokumentus utt. Bet ja būtu tavai mašīnai nozagti spogulīši tā būtu licis video par to ka Latvijas policija nedara savu darbu. Padomā pats kā izskatās, ka divi pēc gopnikiem līdzīgi pajoliņi gar mašīnu, kam signalizācija strādā ložņā apkārt.  

Citā video pabrauci zem zīmes pie tirgus atkal netava vaina, bet gan policistu. 

Šajā video kaut kāds čurbans apdzēries pretojas polcijai un atkal policija vainīga. 

Katrs otrais video par to cik Latvijā slikti utt. Lai visi brauc prom no turienes, jo tā ir bomž valsts. Tu esi pilnīgs šiza - http://www.youtube.com/watch?v=vZBLs6hAO4A#t=151 ; Kospirāciju teoriju eksperts.  + vēl tas ka tu domā, ka dombrovskis ir pasūtijis, lai tavu draugiem. lv akauntu nobloķē = mudaks.  Izdari labu darbu un beidz šeit postēt. Es šeit ienāku atpūsties, man negribas lasīt par to cik tu ļoti ienīsti Latviju.

 P.s Tavi padomi par Vāciju arī nekam neder. Pie viena cita video jau cits spoks izskaidroja, ka nav tik viegli pārvākties uz Vāciju, ja nav pazīstamo tajā, kaut gan tu stāstiji ka to var izdarīt bez problēmām.  p.p.s Iemācies redzēt zīmes, iemācies likumus, iemācīes respektēt policistus un tad moš tava dzīve būs labāka. 

14 2 atbildēt

Oļeg, brauc atpakaļ uz Vāciju. Tavi centieni Latvijā izcelties nevienam šeit nepatīk. emotion

9 0 atbildēt

Jūs pa daudz nesaskataties tos amerkāņu menta video? tāpat skatījus kur tu ar to janissbox piekasies mentiem ne pa ķeksi. Viņi palūdz dokumentus, jūs kautko pretī murgojat par cilvēktiesībām.

10 1 atbildēt

Nav nekāds info par to, ko tas sprukts sadarījis. + pretojās. Iespējams, pārāk maigi ar viņu tur apgājās.

Video beigās, gandrīz nesaprotams teksts "Esu Pret Agresiju" Nabaga "Agresija"

Nebūtu pareizi "Esu" vietā "esmu"? Nu tas tā. Īsāk sakot video neparko.

10 2 atbildēt

3 ekipāžas pēc parastu cilvēku nebrauks.

7 0 atbildēt

Nu jā video ir tā teikts izrauts no kontekstas, ne es zinu, kas tur notika ne kāds cits kapēc tika izsaukts, kas un ka, tas nebūtu īpaši svarīgi, bet nu jā kā jau minēts iepreikšējos komentāros menti neko tā pat vien nedara un randomā tev nepienāks klāt un nesāks tev lauzt rokas ārā nu, protams, ja tu esi īpašas sugas cilvēks kam patīk visus kaitināt un esi vienkārši piedzimis, lai izrautu pa muti no kāda. bet nu jā lielos vilcienos es te neko tādu traku neredzu, vienīgais ko redzu ka menti apcietinā kādu un visss.. ķipa baigais wooow ? ! 

6 0 atbildēt

Tirliņš pats bija vainīgs, skaidri redzams ka pretojās. Kādu policijas reakciju tad tu plānoji sagaidīt? Ko tad tiem mentiem vajadzēja iet klāt un prasīt : Puisīt mīļais! Vai vari ludzu ļaut lai tevi aizturam, bet ja tu negribi, tas nekas, turpini pārkāpt likumu!

6 0 atbildēt

Ceļu policija, tātad "iespējamais vainīgais" nepidīja prasību apstāties. Un ja tas ir pārpratums, nav jāpretojas, pretošanās aizturēšanai arī ir "pants".

6 0 atbildēt

Viens paziņa sūdzējās ka policisti esot bijuši vardarbīgi. Nogāzuši zemē nosmērējuši drēbes un no rokudzelžiem zilumi palikuši, bet beigās izrādās ka šis dzērumā gājis un ar kāju sitis apgaismes kupolus. Kadus 6. sasitis un tad atbraukuši policisti. 

Bet sliktie protams policisti. Tieši tāpat ir ar tevi Oļeg. Ja grib visur var saskatīt problēmas un vardarbību, bet patiesībā sabiedrība zin tikai savas tiesības un aizmirst ka ir arī pienākumi. Tai skaitā uzrādīt personu apliecinošus dokumentus pēc policista lūguma.

7 2 atbildēt

Olegsvacija Parādi lūdzu visu notikumu kā iesākās, jo pēc šī video var spriest, ka jaunietis vienkārši pretojās policijai ar ko viņiem ir visas tiesības viņu savaldīt (nogāzt pie zemes) neko nelikumīgu šeit neredzu. Un vispār piedod bet jūs ar to jennse (nezinu kāds viņam tas niks ir ) nu tādus normālus apgalvojumus nemēdzat pateikt tukša fantāzija jeb slimi papagaiļa murgi. Mans viedoklis atvainojos ja kādu aizskāru :)

emotion
5 0 atbildēt
Abi ar Jensu krānus kopā sasējuši bļaustās pa pasauli rādot savu stulbumu. Pilnīgi normāla rīcība, paskaties ko dara apkārtējie, filmē nevis policijas rīcību, bet tā ķēma seju un ņirdz par viņa replikām.
7 2 atbildēt

Jensam pīļu sūdi galvā, tev kaut kāds biezpiens galvā. Tik izcili stulbus 2 cilvēkus sen nebiju redzējis. 

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »