local-stats-pixel fb-conv-api

Jeff Dunham - Daughter7

16 0

Es domāju, ka visi zina kas ir vēderrunātājs Jeff Dunham, tāpat kā lielākā daļa zina kas ir Ahmeds - beigtais terorists ar savu "SILENCE!!", kā arī zina foršos Peanut jociņus (ja nezina, tad labprāt ielikšu, jo, manuprāt, tie ir pat labāki par Ahmedu). Bēēēēēt šoreiz es piedāvāju Jeff Dunham bez lelles rokā. Tikai stāsta par savu meitu.. True story.. :D

Šo video esmu skatījusies neskaitāmas reizes un katru reizi smejos. Un starp citu, reizēm pat noder teiciens no video, kad kad kaut kas jāskrūvē vaļā: Righty - tighty, lefty - loosy :)

 

Ceru, ka patiks un nebūs redzēts.

 

Enjoy :)



16 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

viens no maniem mīļākajiem komiķiem.

1 0 atbildēt

shkjiet ka shis nav no DVD ieraksta bet kaadas citas uzstaashanaas - vismaz likaas ka ir maznoziimiigas atshkjiriibas (DVD esmu kaadas 15 reizes noskatiijies) :D bet nu vienalga shitas staastinjsh liek iereekt liidz asaraam.

PS veel bija par taam Chivavaam baigi labs :D

1 0 atbildēt

atbildot uz Carloz komentāru " shkjiet ka shis nav no DVD ieraksta bet kaada... " viņam ir vairāki DVD. ja nemaldos tad 3.

1 0 atbildēt

es zinu 3, bet esmu dzirdējis, ka 4. pavisam jauns iznācis...

1 0 atbildēt

vins biezi atkarto jokus savos shovos

1 0 atbildēt

atbildot uz dst25 komentāru " vins biezi atkarto jokus savos shovos " jā, tas gan, bet nu auditorija jau mainās un, ja tie ir labi joki..

1 0 atbildēt

atbildot uz Pikabuu komentāru " viņam ir vairāki DVD. ja nemaldos tad 3. " jaa, bet shitas staasts ir tikai vienaa no tiem DVD

btw, zheel ka shim shovu canceloja :(

0 0 atbildēt