local-stats-pixel fb-conv-api

Izmetu savu iPhone miskastē9

70 4

IZMETU savu iPhone MISKASTĒ

70 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nav man iphona, neesmu viņu fans, bet izteikšu savas domas pēc video noskatīšanās:

Par personalizāciju - nopirki un lieto, nav nekas jāpersonalizē (lasi - nekas nav jādara).

Zvani - esmu oldscool - man zvani ir pirmajā vietā.

Nezinu, kas ir vidžeti 😞

Pieļauju, ka vienai daļai nav ne mazākās nojausmas, ka viņi aplikācijas var pārbīdīt (androidam).

Esmu skatījies apskatus par pro max - foto un video ir ārpus konkurences - gan dinamiskais diapazons, gan stabilizācija, gan detalizācija. Jā, es redzu atšķirību no fotoaparāta, bet pieļauju, ka 95% neredz - jo kā gan var to redzēt uz tel. ekrāna (maza)?

Katrā ziņa - video labs. Bet telefons par tādu ciparu nav priekš manis- uzskatu, ka pirkt telefonu par tādu ciparu ir muļķīgi. Protams, ja ir attiecīgi ienākumi, kāpēc ne? Katram taču ir brīva izvēle. Bēdīgi tikai, ka viņu nopērk cilvēki saviem bērniem kredītā uz 3. gadiem, ar algu 500e

9 1 atbildēt

Par ko jūs maksājat tos 1299 eiro, tos pašus 700, 600, 500 eiro? Par savu atkarību! Zināmā mērā tās pašas narkotikas uz kurām "uzsēdina" un pēc tam slauc!

6 0 atbildēt

Es no sava iPhone tiku vaļā, un vēl vienu - negribu!

4 1 atbildēt

Hmm, iOS ir visdrošākā operetājsistēma pasaulē ar bezmaksas updates uz jaunāku iOS ar pēdējām drošībām. Tu vēl nezini Cik drošības caurumi ir tām fīčām, kas Tev Apple pietrūkst! Ja māki nopelnīt, tad jaunāko Apple nav nekādu problēmu atljauties. Stabila, droša operētājsistēma.

2 1 atbildēt

Kapēc Rolex maksā 30'000?

1 0 atbildēt

Mans hu*avejs par 170 eur ir jaudigaks, ka craple par 1000 eur. 😄 Mans laptops pa 1300 eur ir jaudigaks par cripple par 4000 eur. UN runajot par drosibu, neka tur drosa nav crapljos. Lielakais datu zadzibu skaits ir no crapljiem.

1 1 atbildēt