local-stats-pixel fb-conv-api

Ieskats pagātnē0

Grupa “Audiokvartāls” izveidota pirms pieciem gadiem, divus gadus vēlāk tā piedzīvoja sastāva izmaiņas un sākās savas identitātes meklējumi, kas beidzot ir vainagojušies debijas albumā “Runa nav par naudu”. Grupas sastāvā ir brāļi Ivars un Arnis Ozoliņi, Ludvigs Lielauss un Juris Ludženieks.

„Albumā iekļautās dziesmas ir par cilvēku savstarpējām attiecībām, un, tā kā vienas mūsu dziesmas tekstā bieži tiek atkārtoti vārdi ‘’runa nav par naudu”, izdomājām, ka tāds būs arī albuma nosaukums,” stāsta grupas solists Ivars Ozoliņš.

Albumā iekļautas 9 kompozīcijas, kas tapušas, sadarbojoties ar producentu Mārtiņu Gailīti (Marku), kura studijā arī tika veikti skaņu ieraksti un apstrāde. Izņēmums ir dziesma “Neuzgriez muguru”, kuru veidoja elektroniskās mūzikas producents “Mickeen” un kurā ir dzirdama arī jaunās dziedātājās Dionas Liepiņas balss. Paplašinot albuma muzikālos apvāršņus, dziesmā “Bezkaislīgas sarunas” ir dzirdami Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra kora "Skan" jaunieši, kora partitūru veidoja Rūdolfs Bērtiņš.

31. marts ir datums, kad vajadzēja notikt diska prezentācijas pasākumam. Ārkārtējās situācijas dēļ tas un albuma prezentācijas koncerti ir atcelti.

Grupas “Audiokvartāls” debijas albums “Runa nav par naudu” no 31. marta pieejams visos mūzikas straumēšanas servisos.

Kopā ar albumu grupa prezentē arī jaunāko videoklipu, ko vienai no albuma dziesmām “Nepatiesi, patiesi” veidojuši “TinyLatvianProduction” puiši.

8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000