local-stats-pixel fb-conv-api

Idiotu pandēmija11

165 0

Krīzes situācijas vienmēr radījušas perfektu augsni, kurā sakņoties idiotismam. It kā pie tā jau sen pierasts, tomēr ik pa laikam idiotisma piramīdas virsotnē parādās kāds tik izteikts tīrradnis, ka redzētajam vai lasītajam ir grūti noticēt.

Šorīt, piemēram, mani pārsteidza Sandra Toča ieraksts par cilvēku čipošanu. Tas čalis ir savulaik saņēmis balvu kā labākais jaunais žurnālists, viņš ir bijis mediju eksperts un Nila Ušakova preses sekretārs. Cilvēku čipošana...

165 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nūū, savā ziņā jau šodien ir pienākusi tā nākotne, kad šādas tādas lietas, kas senāk bija opcionālas, šodien ir standarts, un izvairīties ir jau pagrūti. Kaut vai dažādu pakalpojumu vai rēķinu apmaksa bez interneta vairs nav iedomājama. Var jau iet kaut kur nezin kur un maksāt palielas komisijas, bet drīz arī tādu opciju var nebūt un daudz kur arī nav. Līdz ar to pensis spriež, ka viņš ir piesiests lietot viedierīci un internetu. Tas, ka nākotnē cilvēks būs vēl stingrākā uzskaitē "viņa paša labad" ir pavisam neizbēgami. Lauku jaunietim pirms 100 gadiem arī obligāta pamatizglītība šķistu uzspiests pasākums. Paskatieties Black Mirror.

10 0 atbildēt

Paldies ka uzlaboji garīgo a gudrisi lai aizver mutes.sezat mājās un mazgajiet rokas.

8 0 atbildēt

Krīzes laikos vienmēr ir uzpeldējuši višadi zintnieki, pseido-ārsti, konspirāciju teoriju pārzinātaji un tādi, kas noteikti visu pareizi zin un iesaka kā jādara. Šis ir viens no tādiem gadījumiem.

7 1 atbildēt

Mūsdienās ir ļoti plašas iespējas izpausties visdažādākajiem sabiedrības pārstāvjiem, diemžēl arī šādiem. To cilvēku nav iespējams uztvert nopietni.

6 2 atbildēt

Sie video ir reals piemers ka alkohola lietosana degrade.

4 0 atbildēt

Nu...ko var pateikt. Gudrs vai inteliģents jau nav. Liela gudrība nav nepieciešama, lai muldētu.

https://media.tenor.com/images/18e716f69c1681dce5a9d8717cc1a851/tenor.gif

4 1 atbildēt

Normāls frīkšovs. 👍😂😂😂

1 0 atbildēt

tu visu laiku pālī?

1 0 atbildēt

Atvainojos būšu rupjš. Nosprāgs stulbākie, ne gudrākie un piesardzīgākie.

Melno mēri, kas vislabāk pārcieta? Ebreji, jo ko viņi darīja? Slēpās pagrabos un MAZGĀJĀS. Tautieši, būsim gudri, nesekosim cirvju ieteikumiem, bet būsim pareizi, kamēr vakcīnu nebūs, jāievēro piesardzība.

Video neskatījos, "Negribu deģenerēties" bet no video titula, jau es redzu, ka cilvēkam nav pat pamatizglītības.

Stay safe think smart wash hands live happy

1k99 Out peace.

4 4 atbildēt