local-stats-pixel fb-conv-api

Give a Damn!0

14 4

Šodien caur YouTube uzdūros mājas lapai, kura ir par atbalstu LGBTQ cilvēkiem, galvenokārt aprakstot notikumus dažādās sabiedrības vidēs, saukta "We Give a Damn".

Kaut gan neesmu īsti pārliecināts, kur beidzas tās robežas (redzēju rakstus no Kanādas un ASV, cik pārlaidu acis), domāju, ka arī cilvēkiem no Latvijas vajadzētu vismaz tur ieskatīties, jo šejienes tolerances līmenis vispār ir diezgan tuvs 10. oktobra notikumiem Belgradā, Serbijā.

Savā īsajā 20 gadu mūžā esmu pieredzējis dažādas attieksmes pret LGBT cilvēkiem (protams, tikai sarunu un diskusiju līmenī, jo tikai daži no maniem klasesbiedriem un paziņām vispār pazina kādu homo- vai bi- cilvēku), taču lielākā daļa no tām, protams, bija negatīvas - negribētu geju par kaimiņu vai savu bērnu skolotāju, sak, nedod dievs uzleks virsū utt. Ziniet, šādi uzskati piemīt visai aprobežotiem cilvēkiem bez pienācīgas kultūras un, jā, izglītības līmeņa, jo cilvēki ar labu izglītību tomēr ir gudrāki par dažiem labiem, tāpēc jau neilgi pēc iestāšanās augstskolā es uz jautājumu "Vai tu esi gejs?" sāku atbildēt ar "Jā!", jo tā tas ir un es to nedomāju slēpt, taču, ja kādu tas neapmierina, manis pēc viņš/a var, nerupji izsakoties, iet ieskrieties.





14 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000