local-stats-pixel fb-conv-api

Ginger boy fail on youtube13

20 2

Tā nu sanāca, ka šo džekiņu baigi aizķēra tas, ka multfilmas Southpark veidotāji vienā no seriāliem it kā izsmēja un aizskāra rudmatainos, sakot, ka šiem nav dvēseles un ka viņi tur bez maz vai Sātana bērni esot :D (nu īsti neatceros).

Mazais (sauksim viņu par X) saņēmās un uztaisīja video, kur viņš mēģina visus pārliecināt, ka rudmatainajiem ir dvēsele un varu piebilst, ka no viņa video nekas vairāk kā epic FAIL nav sanācis. Southpark komanda (un arī daži youtuberi) pēc tā izveidoja vēl vienu īsu klipu kur tiek parodēts šis puika X un viņiem tas tīri labi ir sanācis :D.







20 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

atbildot uz TukiTuki komentāru " Rudmaši tak nav cilvēki!   Sieg hail! " Nē, viņi arī ir cilvēki. Un ko tu gribēji pateikt, nepareizi uzrakstot ''Sieg Heil''?

2 1 atbildēt

bet par viņu vismaz soutpark sērijā būs , tas ir liels sasniegums :D

1 1 atbildēt

šitais čalis fail, bet GINGERS HAVE SOUL

0 0 atbildēt

Tas džekiņš tikai troļļo (piedurās).

0 1 atbildēt

tik labs :D

0 1 atbildēt

south park :DDDDDD

0 1 atbildēt

atbildot uz kipons komentāru "Tas džekiņš tikai troļļo (piedurās). "  nu var teikt ka šis tēlo un ākstās bet ja tā ir -  tur jau ta sāls, ka šis to dara tik reālistiski ka visi domā ka džekam tiešām galvā sakāpis un viņš jau ir ieguvis savu pelnīto epic fail troļļa vietu youtubē xD.

0 1 atbildēt

OMFG! Pieņemu,ka pēc šī video viņu skolā ne tikai par ginger saukāja emotion

0 1 atbildēt

piesmeeja puisi

0 1 atbildēt

atbildot uz Benimaru komentāru "piesmeeja puisi " ļauni, ne?.... bet pats vainīgs. Nav ko tik ļoti iespaidoties un vēl pie tam no southpark, kas parodē visu kas ienāk prātā. Un to savu kristīgo dzīvi viņš arī nevietā visur bāza (bet tas tā nopietni runājot)  

0 1 atbildēt

Stulbais Rižiks :)) :D

1 3 atbildēt

Rudmaši tak nav cilvēki!

 

Sieg hail!

1 3 atbildēt

izsmējos, kad pirmo reizi viņu redzēju, kaut no sākuma neiebraucu, kapēc šis tik naidīgs ir. :D

1 9 atbildēt