local-stats-pixel fb-conv-api

Gatis Kandis atgriežās Britain’s Got Talent11

113 4

Tātad, 2012. gadā latiešu "komediants" Gatis Kandis piedalījās Britains Got talent šovāk, kurā viņam nesaprotamā veidā izdevās sasmīdināt Saimonu. Saimons pat vairākas reizes teicis, ka tieši Gatis ir vienīgais komediants, kuram kādreiz izdodas viņu sasmīdināt. Mani pārsteidz tas, ka Saimons, kurš ir milzīgs skeptiķis un ir izbalsojis lērumu tiešām talantīgu cilvēku, dod zaļo gaismu šim latviešu izcelsmes veidojumam.

Saimons Gati ir nosaucis par "smieklīgāko nesmieklīgo komediantu". Kā arī Saimons uzsvēra, ka viņam nekādā gadījumā nevajadzētu mainīties, pat drēbes ne. Gatis to uztvēra tik nopietni, ka atgriežoties šovā pēc četriem gadiem, viņš ieradās tieši tajā pašā apģērbā. Pirmajā mēģinājumā Gatis Kandis tika līdz pusfināliem.

Pats Gatis jau kādu labu laiku dzīvo Anglijā un uzskata sevi par komiķi. Viņam ir arī Youtube kanāls, kurā viņš laiku pa laikam ievieto kādu video. Diemžēl, viņš ir arī mēģinājis veidot repu, kas manā uztverē ir pilnīgi drausmīgs, ja mēģini to uztvert kā nopietnu. Trakākais ir tas, ka Gatis nedara to visu kā "joku", bet viņš tiešām tāds arī ir. Latviešu ziņu portālos viņš tiek dēvēts kā " Nesmieklīgais Gatis". Visi raksti, kas par viņu veidoti ir ļoti nosodoši un viņa personību izņirgājoši. Kā arī tas, ka viņš jau vairākus gadus dzīvo Anglijā, bet vēl jo projām runā kā atpalicis. Vēl es kā atsauci pievienoju viņa youtube kanālu, kurā jūs varat apskatīt tādus unikālus video, kā, piemēram, How to climb over the fence, vai how to do pull ups.

Personīgi es uzskatu, ka viņam ir vairāk prāta problēmu nekā humora izjūtas. Pārsteidzoši ir tas, ka šādi pilnīgi neaptēsti joki, spēj sasmīdināt Britus, kuru humors (manā uztverē) ir viens no izsmalcinātākajiem pasaulē.

Gatis Kandis saņemot četurs "jā" vārdus, tiek automātiski pārcelts šova nākamajā kārtā.

Izsakiet komentāros savu viedokli par šo "komediantu".

PS. Tas ir tikai mans viedoklis un ir pilnīgi normāli, ja jūs viņam nepiekrītat.

Šis ir Gata 2. mēģinājums Britain's Got Talent šovā. 

Ja kādam interesē, kā Gatim gāja pirmajā reizē, šeit ir video.

Šeit es ievietoju mūsu tautieša repa video, lai jūs varētu saprast kāpēc es tik skeptiski izturos.

113 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Gatis can this. emotion  emotion 

11 0 atbildēt

Jau bija pirms 2-3 nedēļām. 

8 0 atbildēt

"Trakākais ir tas, ka Gatis nedara to visu kā "joku", bet viņš tiešām tāds arī ir. "

No kurienes tev tāds info? Man personīgi šķiet, ka viņš ir vienkārši atradis savu nišu un to izmanto. Latvijā, kā redzi, šāds ampluā neietu cauri, jo latviešiem ir diezgan konservatīva attieksme pret to, kas ir smieklīgs. Lielbritānijā savukārt Kandis iet uz urrā, jo viņš ir apvienojis vairākas lietas, kas britiem ļoti apelē - uzspēlētu vientiesību, antihumoru un absurdu. Tā ir savā ziņā ģeniāla kombinācija, jo reti kurš brits būtu spējīgs to nospēlēt bez mākslīgas izņirgāšanās par sevi, līdz ar to radot neveiklumu un uzspēlētību. Kandim tas sanāk dabīgi, jo viņš jau defaultā izskatās kā tāds mazais ciema dīvainītis.

Ja viņš to visu neapzinātos un aktīvi nekultivētu, tas šarms jau sen būtu pazudis. Viņš nemēģina "smalko britu humoru", un tas ir apsveicami.

6 0 atbildēt
Kas tu piedzēries rakstīji šo rakstu? emotion
3 0 atbildēt
Man gan viņš liekas smieklīgs.
3 0 atbildēt

Vēl aizvien naw smieklīgi..

3 1 atbildēt

zosādā all the way par rap vidu...fml emotion 

1 0 atbildēt

Skatoties shito klaunu es nevaru saprast par ko vinji reec? Par to ka vinjsh ir garigi atpalicis? emotion emotion emotion

1 1 atbildēt

Ja nepamanīji, šiet ir netikai viena uzstāšanās.

0 0 atbildēt

Labs!

0 0 atbildēt

Man patīk viņa izdoma. Viņš ir naturāls lauku jefiņš, stāsta nesmieklīgus, muļķīgus jokus kas patiešām kā Saimons teica - spēj sasmīdināt un kā vel. Man patīk tas, ka viņš neizskatās ka viņš tēlotu - tas no viņa nāk pavisam dabiski. Vienkārši malacis! emotion

0 0 atbildēt