local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV-jokdari vai pamuļķi?239

745 12

3 gadi ir pagājuši kopš ievietoju pēdējo rakstu iekš spoki.lv, iemesls tam pavisam vienkāršs, man jau labu laiku par šo portālu ir zudusi interese. Ierodos šeit garlaicības māktos brīžos, lai uz ātro izlasītu kādu rakstu sev interesējošā sadaļā. Otrs iemesls tam ir spoki.lv auditorija. Bet šodien ceru, ka iekš šī portāla lietotājiem ir saglabājusies kāda saprātīga būtne.

745 12 239 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 239

0/2000

Mēs saprotam ka tu esi nejēga ar ne vairāk kā 70 IQ.. Domā šeit visi nezin ka tie esat jūs '' lai viņi kaut ko maina dēļ šī tava raksta, kuru 100% pat neizlasīs'' šis teikums ,jūs autistus nodod, es pat nevaru apsvērt cik stūlbi jūs esat , un vēl iedomājaties ka varat apdirst kaut kādu sikā izskatu , ka paši izkataties kā kaut kādi urļiki kuru sev galvas tikko noskuvuši ar žileti jo izbēga no cietuma

3 0 atbildēt

Vajadzetu vinus tiesam piespiest atvainoties, jo seit vini parkapusi berna tiesibas, un paradijusi to ka kartejo reizi var pazemot visus. Viss  ir aizgajis pa talu, vienreiz siem funfacetv ir jaagust maciba !!!

Padalieties talak, iesakiet savos soc.tiklos.

3 0 atbildēt
Viņu senčiem nebija naudas gandoniem. Cerams šitie vairs nevairosies
3 0 atbildēt

Slikta slava arī ir slava, ja kas

3 0 atbildēt

Lūdzu, vērsies, ja tev ir iekšās. Gaidu. Nu? Davai, davai, raksti iesniegumu policijai!

3 0 atbildēt

Izskātās, ka šie divi, nevisai intelektuālie cilvēki beidzot saprata, ko viņi ir izdarījuši un noņēmuši šo video no youtube!  emotion 

3 0 atbildēt

Kas ir? Nevari pierādīt? Jāsāk apsaukāties. ņuņa.

4 1 atbildēt
Tad viņi varēja normāli kritizēt nevis vienkārši nodirst,pateikt ko labot utt nevajdzēja jau apsmiet ar tādu naidu!
4 1 atbildēt

Lai viņš pats to saprot. Nevis 2 lieli zirgi noliek viņu.

3 0 atbildēt

Un vēl FunFace paši raksta sev fake aizstāvību... Pats līdzīgi kā šī raksta autors, arī nebiju aktīvs FFTV sekotājs, bet ik pa laikam izgāju cauri dažiem youtuberiem un paskatījos jaunākos video. Bet redzot šo video un to, kā Norberts runā komentāros, ir skaidrs, ka prāts ir kaut kur pamatskolas līmenī iestrēdzis.. Skatos, ka arī tas viņu otrais raidījums nav iznācis.. Šobrīd liekas divas versijas - vai nu MTG nav pielaidišu dēļ zemās kvalitātes (pēc 1. raidījuma slikta skaņa, briesmīgs fons un pats raidījums tāds mākslīgi nesmieklīgs) vai arī MTG ieraudzījuši šo rupjo video un komunikāciju ar cilvēkiem..

5 2 atbildēt

taisot rakstus tas arī īpaši neko nemainīs. 

3 1 atbildēt
*emocionālo vardarbību
2 0 atbildēt
Man gan vairāk interesē- kur skatās šo mazo jūtūberu senči? Viņi vispār zin ko dara bērni un kādus video liek? Jā, ja bērnam ir kāds īpašs talants- vingrošanā, dejošanā, dziedāšanā vai kas cits īpašs un ir vēlme to parādīt sabiedrībai un kas zin- youtubē apgrozas arī cilvēki, kuri meklē jaunos talantus un -varbūt šo bērnu pamanīs- tā ir cita štelle. Bet šie nesakarīgie video, kuriem nav nekādā vērtībā kā tikai - pazors. Nu piedodiet! Tādus video var sūtīt sīči viens otram watsapā un tirgoties. Man būtu, kauns par savu meitu, ja ieraudzītu kaut kādu verbālu murgojumu, kas ielikts vispasaules apskatei. Nav smuki, ko izdarīja Funface, bet sīču video ir vecāku atbildība un ja senči neskaidro savam bērnam- kas ir kas un vai vispār to vajag- tad ir divi varianti- vai nu senči nezina ko dara bērns, vai ir vnk mudaki kam šķiet normāli pazoritsa.
2 0 atbildēt

Kāds tam iemesls? Nevari neko labāku izdomāt?

3 1 atbildēt

Tu vispār māki lasīt? Vai tiešām esi slims.Un kpc tu domā ka es esmu sieviete?

2 0 atbildēt

Sveiks! Ļoti labs raksts! It īpaši uzzinot to, ka viņi ir pazemojuši bērnu. Šis kanāls ļoti straujiem soļiem virzās uz to, ka vienu dienu kāds viņus iesūdzēs tiesā. Labprāt gribētu redzēt to FunFaceTV video, jo redzu, ka viņš ir privāts. Savādāk nevaru viņu izanalizēt. 

3 1 atbildēt
Tas nav attaisnojums. Naudas pelnīšanai ar bērna audzināšanu nav liekama vienādības zīme.
1 0 atbildēt

Kaspar!!! nezināju, ka tu tādus veido emotion

1 1 atbildēt

Pat ļoti labi!

1 1 atbildēt
Jim avatarsJim

Video ielikts kā private...

1 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »