local-stats-pixel fb-conv-api

Filma kino gardēžiem - Let the right one in9

26 3
Let the right one in - Ielaid Mani ir 2008 gadā uzņemta zviedru filma, adaptēta no Džona Ajvida Lindkvista tāda paša nosaukuma romāna. Filmas darbība notiek 1982 gadā Stokholmas priekšpilsētā.

Oskars ir 12 gadīgs pusis, kurš pastāvīgi tiek apcelts skolā. Viņš sadraudzējas ar noslēpumainu kaimiņu meiteni Eli, kura dzīvo ar vecāku vīru vārdā Hakans. Eli ir neparasti attapīga un noslēgta, Oskars viņai uzticās un šajā itkā šausmu filmā viņiem izveidojas ļoti stipra draudzība. Eli iesaka Oskaram stāties pretī saviem pāridarītājiem un viņā pavīd pirmatnēja agresivitāte. Pat ja vairākas lietas šajā filmā šķietami uz priekšu var paredzēt, mīļuma, šausmu un skaisto skatu ietvarā neviens kadrs skatītāju nebeidz pārsteigt. Gaisotne šim darbam ir diezgan drūma, dzīve nevienam nav viegla, šajā filmā kā pierasts Holivudas blicēs nemanīsi ne pēkšņus un rūpīgi pārdomātus un asprātīgus jokus, ne paskaidrojumu it visam, kas notiek, pat ne filmas beigās. Režisors neizmanto nevienu brīdi, lai izplūstu interesantos stāstiņos par 'kā tas viss sācies' ne arī '10 years later'.

"Izcili. Nebiju redzējis tik labu moderno šausmu filmu gadiem. Nesen izlasīju, ka 2009. vai 2010 gadā būšot šīs filmas amerikāņu rīmeiks. Noskaties šo filmu pirms to nokauj sūdīgs Holivudas PG-13 rīmeiks, kā tas notiek ar lielāko daļu ārzemju šausmu filmu, kuras tiek pārtaisītas amīšu auditorijai"
The Rolling Stones

8,3/10 5 958 balsis IMDB.COM


Rekomendēju noskatīties jebkuram, kuru interesē gan filmas vizuālā gan idejiskā kvalitāte, bet pupi, mašīnas un angļu valoda nav priekšnosacījums.


DVD iepriekšpasūtīšana iekš Amazon.com
Failu apmaiņas tīklā Piratebay.org
Failu apmaiņas tīklā deep.lv
Iesaku jums nevilkt nekādus datus no failu apmaiņas tīkliem, jo tādējādi izrādat necieņu filmas veidotājiem un pārkāpjat likumu.




26 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
oi, nu neez, kkads overpowered skukitis skraid apkart cilvekus sit nost? vampirs? aij.... :)
3 0 atbildēt
:D
2 0 atbildēt
Varbūt būs jāsameklē , par šo klipu vien smējos :D
2 0 atbildēt
Ticu ticu , tas laikam vienkārši dēļ valodas , bet kaut kas lika smieties :) Bet pastāsti , kā tu dabūji pāri 100 000 cepumu ? :D
2 0 atbildēt
tu būsi pārsteigts stasīt, cik viņa ir nesmieklīga. viņa nav arī izteikti šausmīga, bet vienkārši laba, nu jā pēc treilerīša liekās ka varētu būt sviests, bet....
1 0 atbildēt
i know some people who know some people who rob some people
1 0 atbildēt
tas tā tikai no amīšiem paredzētā treilera var šķist..
1 0 atbildēt
kkāds stulbums :DDD sviests.. Are you a wampire ? -- Would you like me anyway ? :DDDDD
1 0 atbildēt
filmā tāda teksta nav, viena no pirmajām reizēm, kad treileris ir uztaisīts sliktāks par filmu manuprāt emotion emotion
1 0 atbildēt