local-stats-pixel fb-conv-api

”Es vienkārši mīlu savu ģimeni!”5

30 2

Dēls vaicāja tēvam:”Tēt, vai tu piedalīsies maratonā ar mani?”.
Tēvs, neskatoties uz problēmām ar sirdi, teica:”Jā.”
Un viņi izgāja visu maratonu kopā. Pēc tam viņi piedalījās arī daudzos citos maratonos un tēvs vienmēr piekrita, ja dēls lūdza iziet trasi kopā.
Vienreiz dēls jautāja:”Tēt, varbūt mēs varētu piedalīties triatlona sacensībās Ironman?”.
Tēvs kā jau vienmēr piekrita...
Ironman ir sarežģītākais triatlons pasaulē – sākumā jāskrien 42 km gar okeāna krastu, tad 3,86 km jānopeld un visbeidzot jānobrauc 180 km ar velosipēdu. Arī šīs sacensības tēvs un dēls pabeidza kopā.

Diks Hoits(tēvs) pastāstīja, ka Rikam(dēls) vēl esot mātes miesās ap kaklu aptinusies nabassaite un norobežojot skābekļa piekļuvi smadzenēm. Kad Riks piedzima, ārsti paziņoja, ka viņš nekad nevarēs ne staigāt, ne runāt un ieteica vecākiem pamest bērnu...
Tēvs nespēja to izdarīt un aiznesa bērnu uz mājām, un izturējās pret viņu tāpat kā pret citiem normāliem bērniem. Un lūk, kādu dienu puika ieraudzīja maratona pārraidi pa televizoru un pirmo reizi palūdza tēvam tādā piedalīties. Diku intervijā nodēvēja par varoni, bet viņš tikai atbildēja:”Es vienkārši mīlu savu ģimeni!”

Pēdējo 15 gadu laikā viņi ir izgājuši 212 triatlonus un 4 reizes piecpadsmitstundīgo Ironman. Ārsti saka, ka , ja tēvs nebūtu bijis tik aktīvs, viņš jau būtu miris no sirdskaites...
Lūk tā ir mīlestība.
..jo es spēju visu Tā spēkā, kas mani dara stipru../ Filipiešiem 4:13



30 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

tik zel ka vins ir paralizets a tevam cepuri nost

0 0 atbildēt

nabadzins

0 0 atbildēt

Bijis.

1 1 atbildēt

nju vajag tomer paskatities tajaa mekletajaa pirms likt rakstu....:)

0 1 atbildēt