local-stats-pixel fb-conv-api

Elektroniskā cigarete16

Jauns solis smēķēšanā bez nepatīkamiem blakus efektiem. Jūs iegūsiet patīkamu garšu, tīras rokas, tīras drēbes, vēl daudz patīkamus iespaidus! Droša smēķēšana! Pīpē telpās, kā arī darba laikā, kafejnīcās, gultā – smēķē visur! Aizmirsti par šķiltavām un pelnutrauku!

Labākā dāvana smēķētājam!

Elektroniskā cigarete rada tvaika veidīgus dūmus, kas ir daudz mazāk kaitīgi. Ievelkot elpu caur elektronisko cigareti gaiss iziet cauri šaurām sprauslām, kuru malās no gaisa neliela spiediena rodas mitrums, šis mitrums tiek karsēts un rezultātā rodas dūmu efekts.

Elektroniskā cigaretē nav degšanas procesa, kuras rezultātā neizdalās kaitīgas vielas- gāzes. Elektriskā cigarete nesatur Tabaku

Elektroniskā cigarete sastāv no: Litija baterijas. Piedod pietiekami jaudas elektroniskai cigaretei, kā arī sarkanajai gaismiņai kas atrodas baterijas galā radot degšanas efektu kā īstajām cigaretēm. Elektroniskās cigaretes ( kas veido dūmiem līdzīgus tvaikus) Kārtridža( caur kuru tiek uzņemta garšas vai nikotīna deva līdzīgi kā ar nikotīna plāksteriem.) Elektroniskā cigarete ir Eiropā un arī ASV ļoti atzīta, nekaitīguma un saudzībā pret apkārtējo vidi. Pašiem lietotājiem Elektroniskā cigarete ir ļoti liels atklājums. Pārsteigums ir tās patīkamā garša, kā arī vieglais pielietojums, un protams, bez nepatīkamās smakas , kas paliek uz drēbēm un rokām lietojot parastās cigaretes. Elementārs un Ģeniāls izgudrojums.

Elektroniskā cigarete, protams, nav tas pats, kas īstā cigarete, taču pieredzējušiem pīpētājiem šī cigarete liks arvien retāk un retāk lietot jau ierasto tabakas cigareti. Elektroniskā cigarete ir tieši tas, kas jums patiešām patiks un radīs patīkamu pārsteigumu!!!

Elektroniskā cigarete jums ietaupīs naudu!!! Elektroniskā cigarete palīdz atradināties no nepatīkamā ieraduma!!! Elektronisko cigareti var lietot, jebkurā vietā!!! Elektronisko cigareti var lietot neierobežoti!!! Elektroniskai cigaretei nav pelnu pārpalikumi!!! Elektroniskā cigarete neatstāj nepatīkamo aromātu uz drēbēm un rokām!!! Elektroniskā cigareti var lietot uzreiz bez sērkociņiem vai šķiltavām!!! Elektroniskā cigarete nepiesārņo vidi!!! Elektroniskā cigarete nekaitēs apkārtejiem un neatbaidīs apkārtējos cilvēkus!!! Elektroniskā cigarete neradīs vēderā sāpes!!!



22 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
exe avatarsexe

Labāk ir vispār nepīpēt ne elektroniskās,ne parastās cigaretes ;)

3 0 atbildēt

Esmu dzirdējis no draugiem, ka tomēr ar norm cīgu salīdzināt nevar...

1 0 atbildēt

A kā zināt, kad jābeidz pīpēt, nu, kad cigarete izpīpēta? :D

1 0 atbildēt

Es kaa saaku lietot elektrikso, uzreiz kaa ar nazi paarstaaju lietot parastaas, tagad pat elektriski uzvelku tikai tad kad alus iedzerts vairaak par 2 pudeleem :)

1 0 atbildēt

Dzirdēts, ka esot īstenībā kaitīga un kas, sāku`ma maksāja lkm 50 ls, bet k-kur redzēju uz 36ls.. un jā, smēķētāji neatzīst, saka, ka nav tas.. emotion

1 0 atbildēt

vismaz 50 % no smēķētājiem smēķē tāpēc, lai justos kruti (kgan tas diez ko kruti nav). katrā ziņā, ja viņi sāktu pīpēt kkādas elektroniskās, ko par viņiem padomātu? šā vai tā liela daļa dzīvo uz senču naudas un vienalga par izmaksām, vēl jo vairāk par savu veselību. vispār ideja ir ļoti laba tikai problēma ir tāda, ka tas pieprasījums pēc viņām nav tik liels, kā gribētos, un pārējiem nesmēķētājiem joprojām ir jācieš īsto cigarešu dūmi. vispār neesmu redzējis NEVIENU, kas šādu izmantotu

1 0 atbildēt

Kā viņš to cigareti tur? ;D

Hahahah, itkā pirmo reizi pīpētu.. ;D

1 0 atbildēt

elektroniska cigrete nau tik kaitiga ka parasta taka ir verc pirkt elektronisko cigreti

0 0 atbildēt

nee tadkad vinja beidzas energija tad  automatiski nevelkas ieksa dumi. tatkad beidzas energija nomaini citu batariju

0 0 atbildēt

Cik tāds sūds maksā? ;D

0 0 atbildēt

Nez, es mēģināju viņu pīpēt, bet galīgi neizrāva, pietrūka parastās cigaretes garša (jā jā tā pretīgā XD) un pēc elektroniskās tāpatās prasījās parastā. Tāk ā tagad viņa kkur istabā mētājās un pat īsti nezinu kur...

0 0 atbildēt

brillinat maksā 35 ls, papildus kārtridži 0.40 gab(līdzvertīgs 10 parastām cigaretēm)

0 0 atbildēt