local-stats-pixel fb-conv-api

Draw Muhamed Day5

10 5

Šodien, 20. maijā ir pirmā "Draw Muhamed day" jeb "Uzzīmē muhamedu diena", ko iesāka, cik mans zināms, kāds youtube lietotājs Thunderf00t. Tika izlemts, ka jārīko šī diena drīz pēc tam, kad Dienvidparks bija saņēmis dzīvības draudus, sakarā ar sēriju "201", kurā Muhameds ir redzams lāča kostīmā.


Cilvēkiem ir tiesības pārspriest, zīmēt un atttēlot visu, ko viņš vēlas, jo tā ir cilvēku izteikšanās brīvība, pat ja tas aizskar kādu reliģiju - Pakistāniešiem jau sen to vajadzēja saprast.

 

Dēļ šīs dienas, Pakistānā Facebook ir bloķēts līds 31. maijam, jo Facebookā cilvēki aktīvi liek bildes, kurās viņi ir uzzīmējuši Muhamedu.





10 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pilnīgi piekrītu! emotion

2 0 atbildēt

psc .. varu iedomāties, ka tagad arābi jutās.. es piem paņemšu krītiņus un zīmēšu kārskrustus :D:D 

1 0 atbildēt

nav jau ta , ka tur arabiem baigi aizliegts zīmēt, viņi vnk to nedara goda dēļ..a tas job**** anglis iedomājies, ka zin visi grib tur pakistanā izpausties.. 

1 0 atbildēt

atbildot uz Ikars komentāru " tiko noskatijos "201" sēriju un vienīgā perso... " Nu saprati pareizi, tas tā tikai tika pasniegts ;D  

0 0 atbildēt

atbildot uz Ikars komentāru " tiko noskatijos "201" sēriju un vienīgā perso... " Kur tu noskatījies sēriju? Es viņu visur internetā meklēju. Jeb tu vieņu no kaut kurienes novilki? Ja tā, tad nevari lūdzu pateikt no kurienes? :)

0 0 atbildēt