local-stats-pixel fb-conv-api

Drausmīga patiesība par pasauli. Kur pazūd bērni? Pasaules elites tumšā puse.8

60 6

Youtube nobloķēja video, nācās to izvietot citur.

Katru gadu pasaulē pazūd vairāk kā miljons bērnu. Vismaz 10% no tiem bez vēsts.

Šajā šokējošā video es tev parādu Amerikas elites tumšo pusi, kā arī saistību ar bērnu izmantošanu, tirdzniecību un upurēšanu tumšo kultu rituālos. Tas ir aktuāli ne tikai Amerikā, bet gan visā pasaulē. Tā ir informācija, ko negribas dzirdēt, atdzīt un pieņemt, bet šī pasaule kļūs vēl trakāka, ja mēs neatvērsim acis, neatmodīsimies, neieraudzīsim, ka visi cilvēki dzīvo hipnotiskā sapnī.

Svarīgi ir atcerēties, ka tumsu nevar uzvarēt ar tumsu. Šāda pasaule ir radusies visu cilvēku rīcības vai bezrīcības dēļ. Tas parāda, cik patiesībā ir izkropļota un sabojāta mūsu sabiedrība.

Lai kaut ko mainītu ir jāaktivizē gaisma sevī, jāatmostas, jākļūst brīvam no hipnotiskā transa. Mēs visi esam esības plūsmas un caur mums projecējas tāda pasaule, kādu gribam piedzīvot, dotajā brīdī šo, pie varas esošo cilvēku, izkropļota pasaule. Tagad ir sācies laiks, kad cilvēki mostas. Viņi vairs nebaidās, viņi sāk redzēt visu īstajās krāsās. Tas ir laiks, kad savās domās un darbos mēs varam projecēt jauno pasauli, tādu, kādā mēs patiešām gribētu dzīvot.

Mums nav jābaidās no elites, no kulta. Mēs varam katrs pie sevis pateikt nē tam visam, apzināti ielikt savu enerģiju un pateikt nē. Mums vairs nevajag veco korumpēto sistēmu, kas piesedz un ļauj zelt un plaukt visam šim. Mums vairs nevajag pielūgsmes objektus - šov biznesa zvaigznes. Mēs gribam veidot skaistu, harmonijas un patiesuma piepildītu pasauli. Mēs esam tam gatavi. Visa mūsu saules sistēma un zeme ieplūst citu matēriju plūsmā, gaismas matēriju un frekveņču. Visam, kas ar to nerezonē, ir jāizbeidzas. Visam tumšajam ir jāpazūd, bet tie, kam tas nepatīk un, kas vēlas turpināt spēlēt šāda veida spēles, būs jāaiziet (pašnāvības, slimības), lai pārdzimtu kādā citā vietā, kur tas viss būs iespējams, vai arī, lai tiktu saplosītiem savu tumšo dievu valstībās.

Visiem gaismu un mīlestību.

Ar citu skatu uz dzīvi, Alans

P.S. pievienotajā video pastàstu, par ko tieši mans video, kā arī tā aprakstā iekš youtube ir links uz nobloķēto video.

60 6 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Es te tikko pabeidzu seriālu Mindhunter, kas ir daļēji balstīts uz patiesiem notikumiem, tad nesen uzgāju youtube kanālu Agatha Christie, kur stāsta par dažādiem noziegumiem. Cilvēki jau tā vienkārši nepazūd, neizkūp gaisā. Daudzus bērnus pārdod uz citām valstīm verdzībā, ir daudzi vienkārši slimi cilvēki, kuri tā vienkārši nogalina, jo tā gribējās. Bērnu izsludina meklēšanā, bet viņš jau sen ir miris, sadalīts un aprakts. Bija viena filma, diemžēl šobrīd neatceros nosaukumu, bet balstīta uz patiesu stāstu, par jaunu meiteni, kura ar stopiem brauca pie draudzenes, viņai izdevās apturēt mašīnu, tikai nepareizo. Un daudzus gadus viņu turēja ieslodzītu. Tad arī domāja, ka bez vēsts pazudusi, bet patiesība izrādās daudz sliktāka.

Video pagaidām neskatījos, tikai tā, izteicu savas domas.

3 0 atbildēt

Nav jāmeklē sazvērestība tur, kur viņas nav. Dažos momentos tas ir pārspīlēts, lai izskalot domāt nespējīgam cilvēkam smadzenes.Gan jau cilvēki kas tic tiem visiem pedofīlu zīmoliem, uzskata ka zemeslode ir plakana.

Bērni tādus ķepurus burtnīcās zīmē, apģērbā, dekorācijās tiek izmantots jeb kas, lai pievērstu uzmanību vai aizklātu tukšumu. Nerunāsim par to, ka sniegtie piemēri pat nav līdzīgi "orģinālam". Trijstūris trijstūri - PEDOFĪLS! Varu derēt, par šiem zīmoliem zin tikai to izveidotāji un sazvēretības teoriju lielie smadzeņotāji, pat pedofīli nezinātu, ko tas viss nozīmē 😄

https://media.tenor.com/images/00dcfd650ea8ed331e24ba447c47af4e/tenor.gif

2 0 atbildēt

Tas viss zklausās nereāli.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Šodien pamanīju, ka youtube video ir nobloķējis. Tagad izvietoju to citā resursā, lai varētu pievienot te.

0 0 atbildēt

Tas nav nekads jaunums. Tadas lietas notiek un apkarot to ir praktiski neiespejami. Labs raksts.

0 0 atbildēt

Iesaku youtube kanālu Survining life. Čalis paceļ bērnu tirdzniecības un pedofīlijas tēmas ar. Bet ar vājiem nerviem neiesaku skatīties(tiem, kuri baidās no realitātes tumšās puses).

0 0 atbildēt

PILNĪGI netīšām esmu pārskatījis visus Tavus video un rakstus .Un man rodas iespaids ka Tu propagandē kautkadu jaunu bībeli .Ja esi tik drosmīgs (jeb tups ) rakstit tādas lietas ,tad māki ari paskaidrot .

Mums nav jābaidās no elites, no kulta.( mēs arī nebaidāmies).Mēs varam katrs pie sevis pateikt nē tam visam, apzināti ielikt savu enerģiju un pateikt nē(mēs ari tā darām ,kad uzskatām par vajadzīgu). Mums vairs nevajag veco korumpēto sistēmu (protams ka nevajag ,mums vajag jaunu korumpētu sistēmu).Un kas pie velna tie mēs esam . Kāpēc tu atbidi par visiem .Sāc skaidrot savus murgus.

0 0 atbildēt