local-stats-pixel fb-conv-api

Dove evolution4

33 2

Grimms + fotošops. Tā nu tas ir - jebkura no mums var būt fotomodele, pēc sabiedrībā pieņemtajiem standartiem, vien uzkrāsojoties un fotožopējot bildi. Bet dabisks skaistums, jā, tas gan ir ko vērts..

Kas ir Dove evolution? Cik noprotu, Dove firma veido viedeo, kuros sniedz ieskatu, tā teikt, mums, parastajiem tajā, cik "reālas" ir sievietes modes žurnālos.  

Pirmie divi video ir no šī Dove evolution, trešais ir kādu Fabio un Līnas pašveidots, ar domu, ka viņi izvēlās būt tādi, kādi ir. Un ceturtajā video ir parādīts, tā saucamais, dabiskais skaistums. It kā Dove šo video veidošanu ir veidojuši ar labu nolūku, tomēr cilvēki šos video mēdz izsmiet. Tā piemēram ir pievienots 5. video - parodija.

Bet.. vai tad ir slikti, ka kosmētika dod iespēju sajusties skaistākām tām sievietēm,(ja viņas izjūt pēc tā vajadzību) kurām tas dabiskais skaistums nepiemīt tik daudz, cik nosaka sabiedrības standarti? Garāmgājējs jau nezin, cik skaista ir tava dvēseleun cik foršs raksturs, bet redz gan tikai tavu ārieni, un, manuprāt, reti kurai sievietei šķiet nepatīkams kāda garāmgājēja apbrīnas vai skaudības pilns skatiens, kas veltīts viņai, skaistajai..











33 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Man no dove vanna aizdambējās! Nelieši tādi! :O

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt