local-stats-pixel fb-conv-api

Dave Chappelle5

39 0

Pasaulē pazīstamais komiķis Deivs, jau kādu laiku vairs nav manāms nevienā komiķu klubā. Neviens tā arī īsti nezin patiesību, kādēļ viņš pameta komiķa karjeru, klīst baumas, ka US valdība, esot aizliegusi viņam turpmāku darbību šovbiznesā, jo esot bijis atklāts rasists, kāds arī bijis.
 Lai arī būdams rasists, Deivs vienmēr spēja likt sasmieties arī baltajiem, šķībacainajiem un latino, vai citu krāsu cilvēku pārstāvjiem.

Dīvaini ir tas, ka viņa vecāki, abi būdami profesori, gan pēc izglītības, gan pēc darba jomas, viņu dēls ir ieguvis tikai vidējo izglītību, papildus mācijies mākslas skolā un teātra pulciņa. Ja atceraties, Deivu var redzēt pāris maznozīmīgās lomās, dažādās filmās. Šobrīd atmiņā nak "Con Air" , "The Nutty Proffesor" , "Half Baked" (1998).

Deivs savu darba televīzijā sāka 1992.g , sākot savu karjeru kopā ar populāro Martinu Laurencu (Martin Lawrence) TV šovā Def Comedy Jam, savu pēdējo iznācienu viņs veica 2008.gadā, kabeļtelevīzijas raidijumā "Inside Actors Studio".

Pirms tam, viņš veiksmīga hostēja un vadīja pats savu šovu - "Dave's Chappelles Show", veiksmīga izlaida 3 sezonas.

Ielikšu pāris video, lai jūs redzētu, par ko iet runa.

Šis ir mans pirmais raksts, so chill ;) !









39 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Viens no labākajiem komiķiem. Viņš nebija lielāks rasists par pārējiem cilvēkiem, tikai viņš atšškirībā no citiem nebija liekulis un teica ko domā. Un viņš nevienu rasi nenostādīja kā pārāku, par melnajiem viņš ierēca tāpat kā par citiem. US ir stulbi ja tiešām aizliedza viņam uzstāties.

2 0 atbildēt

Agrāk skatījos Dave's Chappelles Show. norēcos pamatīgi. ;] Labs raksts. Paldies. :)

1 0 atbildēt

man patika  emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz tifaanija komentāru " Agrāk skatījos Dave's Chappelles Show. norēco... " im Rick James  bitch :D

0 1 atbildēt