local-stats-pixel fb-conv-api

Čopers8

28 0

Mēdz teikt, ka velosipēdu nav vērts izgudrot no jauna. Toties motociklu gan! Iedomājieties - ritenis bez ass un tik ierastajiem spieķiem! Dizaina un tehnisko risinājumu studija Amen Design radījusi kaut ko, pret ko vienaldzīgs nevar palikt neviens!
Tiesa gan, šis motocikls nav radīts kā koncepts sērijveida ražošanai. Vairāk gan kā apliecinājums, ka ne tālu vēl viss nav izgudrots. Šāds risinājums ļauj samazināt motocikla svaru, uzlabo bremzēšanu, samazina vibrāciju. Tehnisko uzlabojumu ir daudz, taču šāda braucamrīka pašizmaksa ir tik liela, ka diez vai kāds uzņemsies jaunā motocikla sērijveida ražošanu.
Tomēr, ja kabatā aizķēries kāds lieks žūksnītis "zaļo", tad Amen Design ar prieku pagatavos šādu motociklu tieši Jums!



28 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

chuuperus viemer uzskatu par triperiem ne tu ar vinu pa zemes celu ne tu ar vinu kkur senes aizlaist tikai pa asfaltu ! tad jau labak Africa Twin ! wo tas ira mocis

0 0 atbildēt

varbut tur labaka bremzeshana utt. bet vinjs izskatas vnk tizls

0 0 atbildēt

wow

0 0 atbildēt

nepatīk man čoperu v veida motora izdotā skaņa, liekas diezgan nesinhrona un skaļa. Vienmēr patikusi horizontālā cilindru izvietojuma motociklu motora skaņa kā vecajiem krieviniekiem Dņepr vai Ural . :)

0 0 atbildēt

Kādu leņķi man vajag ņemt, lai pagriestu šo motocikla atdarinājumu, braukšana varetu būt diezgan erta uz taisna līdzena ceļa, taču, krustojumos būs vien jākāpj nost un jāpastumj šis ekskluzīvs.

1 1 atbildēt

Patī šis zvēr un liekas tik dīvaini ka nau ne spiķu ne ass +++ no manis par šo rakstu ;)

0 0 atbildēt