local-stats-pixel fb-conv-api

Budžeta spēle1

25 0

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte - LU SZF 2. kursa studenti multimediju producēšanas kursa ietvaros radīja īsu video projektu ar nosaukumu “Budžeta spēle”, iedvesmojoties no populārā Dienvidkorejas seriāla “Squid Game”.

Studentiem, kuri studiju laikā iegrimuši parādos, nekad nav viegla dzīve, taču to vēl sarežģītāku padara mistiskie pasniedzēji, kuri sešiem parādniekiem liek spēlēt latviešu tautā labi zināmas spēles, lai izlemtu studentu likteni par to vai viņi savas studijas varēs turpināt, vai arī viņu studiju līgumi tiks iznīcināti. Protams, uzvarētājam pienākas arī lieliska balva – studiju budžeta vieta, kuras dēļ ir vērts cīnīties un censties pieveikt visus uzdotos uzdevumus. Spriedzes sajūta skatoties šo video noteikti tevi neatstās līdz pat pēdējai minūtei.

Milzīgu paldies vēlamies teikt arī uzņēmumam “Mantijas-Tev” par dāvātajām “pasniedzēju” mantijām, uzņēmumam “Cinevera LV” par gaismas tehniku un grupai “OGHRE” par atbalstu sniedzot mūziku videoklipam un disku dāvāšanu.”

 
25 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

😀👌

0 0 atbildēt