local-stats-pixel fb-conv-api

Beast Machine6

12 1

Animācijas turpinājums pirmajai daļai Beast Wars ,tik tagad cīņas notiek Cybertron. Un ari ir savādāks ļauno un labo sastāvs.

Stāsts.

Cybertron ir pārņemta ar sērgu jeb vīrusu ,kas neļauj nevienam transformēties un šo vīrusu izplatījis ir Megatron. Kad Optimus Primal attopas viņs ir ielenkts ar robotiem ,bez dziriksts jeb spark ,bet viņam izdodas izbēgt ,jo viņu ik pa brīdim vada  orākuls jeb sens super dators un tā viņs sastop Rattrap, Cheetor un Blacharachnia ,kura kā atceramies no Beast wars ir pārgājusi labo puse. Bet vēlāk kad  šis senais dators viņus izārstē un Optimus  viņus māca transformēties. Vēlāk viņi atklāj ,ka ir pazudiši divi piedri Silverbolt un Rhinox. Kas ir iekļauti jaunā ķermeni ,bet bez atmiņām! Kuros? Nu to uzzināsiet tikai skatoties.

Megatron pats uzskata ,ka nebūs miera ,kamēr  būs dzirksts ,jo tā liek rīkoties pēc jūtām, tāpēc viņa armija sastāv tik no robotiem bez dzirksts ,bet vēlāk atklājas ,ka ,tad ari viņi slikti cīnās ,tāpēc tiek izveidoti Thrust, Jetstorm, un Tankor ,kas vada noteiktu grupu robotus.

 

Šis ir neliels ieskicējums notikumos ,bet parējo paturēšu noslēpumos ,jo ir jasaglabā kāda intriga!

 

Šai animācijai ir 2. sezonas  ,kuras zināk no 1999.gada- 2000.gadam.  Veidojusi ir Mainframe Entertainment. Bet ieteiktu noskatīties līdz galam beast Wars netikai to ,ko agrāk rādīja pa LNT ,jo tā ir tikai neliela daļa ,jo kopā Beast Wars ir 3sezonas ,bet tā man liekas ir tikai 1.sezona.





12 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ļoti slikts pakaļdarinājums multenei "Beast Wars" kuru agrak skatijos pa TV.................

0 0 atbildēt

runājot par beast wars uzreiz atceros savu bērnību :D +

0 0 atbildēt

Nu veidojuši ir tie paši ,bet man tieši tas stāsts likas papliks ,bet interesanti tāpat!

0 0 atbildēt
hzT avatarshzT

sis nu galīg nav tas ko kādreiz skatijos Sūds ar lielo S.

0 0 atbildēt

Beast Wars gan bija labs!

0 0 atbildēt

atceros, bērnībā dikti patika :)

0 0 atbildēt