local-stats-pixel fb-conv-api

«BTH» ar jaunu dziesmas «Last Christmas» remiksu startē2

19 3

Viens no veiksmīgākajiem mūsdienu latviešu deju mūzikas projektiem «BTH», kas līdz šim ir vienīgais latviešu izpildītāju projekts, kas pamanījies iekļūt prestižajā «UK Top 40» singlu topā, šogad ar jaunu šīs dziesmas versiju startēs Amerikas Savienotajās Valstīs.

aunā singla versija un video tiks izdots sadarbībā ar ASV ierakstu kompāniju «Next Plateau Entertainment», kas izdeva arī latviešu izpildītāju DJ Ella un [Ex] da Bass singlus. Amerikā duets «BTH» debitēs ar jaunu dziesmas remiksu, kuru izveidojis perspektīvais latviešu deju mūzikas producents Dween (Kaspars Dvinskis).

Ralfs Mākulis («BTH»): «Dween kā producents man ir absolūts jaunatklājums – pārsteigums, turklāt ļoti patīkams. Lai arī uzturos (lai neteiktu, ka dzīvoju) deju mūzikas klubu vidē, par Dween līdz šim nebiju dzirdējis neko daudz. Iespējams, tieši tāpēc mans prieks dubults. Pirmkārt, par to, ka šis ir viennozīmīgi labākais «BTH» «Last Christmas» līdz šim izveidotais remikss; otrkārt – esmu atklājis sev jaunu talantu - producentu, par kura veikumu un sasniegumiem mēs visi noteikti dzirdēsim! Atļaušos prognozēt, ka «Last Christmas», Dween remiksētajā versijā, Ziemassvētku laikā atradīsies katra sevi cienoša DJ «arsenālā» un ar ļoti lielu varbūtības iespēju varētu kļūt arī par 2010. gada decembrī iecienītāko skaņdarbu klubu apmeklētāju vidū. Jā, ar šo producentu es vēlētos sadarboties arī turpmāk un būtu priecīgs, ja kopīgiem spēkiem un ar mūsu ierakstu kompānijas atbalstu mēs varētu piešķirt jaunu dzīvi arī citiem «BTH» skaņdarbiem.

Spriežot pēc pirmajām atsauksmēm par «BTH» «Last Christmas» Dween remiksu sociālajos tīklos, daudziem cilvēkiem šie Ziemassvētki varētu kļūt priecīgāki, pateicoties šim Dween darbam. Man jau ir prieks! Vēlētos un vēlu, lai priecīgi, gaiši un līksmi šie Ziemassvētki būtu ikkatram un ikkatrai uz šīs planētas, tāpēc jau šogad, ar kompānijas «Mikrofona Ieraksti» atbalstu, raudzīsim šo izdot arī aizokeāna valstīs – ASV un Kanādā!»

Dziesmas jaunie remiksi ir lejupielādējami portālā «Doremi.lv».



19 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

crap

0 0 atbildēt

nu cik var vienu un to pašu mēslu vazāt riņķī apkārt??

0 0 atbildēt