local-stats-pixel fb-conv-api

Atveiglo sev un otram dzīvi8

63 1

Mēs katrs esam Spogulis - spogulī. Kā ar darbiem atvieglot kādam vai citiem - ikdienas soli, gājumu, ritumu? Šajā video runāšu plašāk - arī sabiedrības ietvaros.
Kādi ir Tavi ikdienas laipnesības ieradumi pret sabiedrību? Vai ievēro "rāvējslēdzēja" principu uz ceļa, kad esi pie stūres? Tu palīdzi vai novērsies, kad redzi, kad kāds vecāka gada gājuma cilvēks cenšas tikt pāri ielai, bet neviens viņu nelaiž pāri gājēju pārejai?

63 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Minka, kas murā...ne es, ne Tu šo pasauli nepārveidos. Reizēm mani ir tik daudz naida, ka ....., reizēm man ir tik daudz mīlēstības, ka.....Nav vārdam vietas. emotion  Tu gribi lai izrādu sabiedrībai laipnību? Kāpēc? Ko šī sabiedrība ir man devusi? Egoisms? Jā!

2 0 atbildēt

Viss ir tieši tā, kā Tu saki (manuprāt). Bet, kā man patīk teikt - katrai lietai ir divas puses. Ja Tu un kungs gados, kurš vēlu atbrauc mājās, abi šādi domājat - viss kārtībā.

Atstāstīšu stāstu, kuru, ja nekļūdos, pa TV jau pasen stāstīja K. Leiškalns - kādreiz, kad dzīvojis daudzdzīvokļu mājā, uz Jauno gadu dāvinājis kaimiņienei šampanieti - šķiet, vientuļai kundzei gados. Un tā katru gadu. Vienu gadu kaut kā nav sanācis - vai nu nav bijis mājās vai vēl kaut kas. Tad nu mazliet vēlāk, satiekoties trepēs, kundze šim prasījusi - a kur šampis?  emotion 

1 0 atbildēt
Minka, aizvedīsi mani uz Botānisko dārzu? :]
1 0 atbildēt

Dzive ir kā šaha galds, izvelos būt tumšā figūra izbaudu katru nokauto gaismas kripatu.  emotion 

Spēlē jabūt ir divam pusēm, savādāk nebus lidzsvars ja visi dzīvos zem varavīksnes pūšot iluzijas burbuļus.

0 0 atbildēt
Nē. Autoram nē. Tēmai jā.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt