local-stats-pixel fb-conv-api

Atis Slakteris - tautas spogulis, vai kauns pār visu ģīmi40

29 5
Pirms pāris nedēļām Latvijas Republikas finanšu ministram bija jāsniedz intervija vienam no pasaules ietekmīgākajam finanšu telekanālam "Bloomberg Television". Rakņājos pa YouTube un nejauši uzdūros šiem videomateriāliem. Nu teikšu godīgi - man pat pašam uzmetās kauns viņa vietā. Būtu vismaz tad ar tulka palīdzību runājis. Skatieties un ievērtējat...

būšu ļoti nekaunīgs un atļaušos atstāt pāris vārdus šeit. Jo šis raksts nav tikai kā joks,kur varētu pasmieties kā vienam savējam čābīgi izgāja.
1. Intervija sākotnēji bija paredzēta latviski.
2. Slakteris piekrita intervijai angliski ar nosacījumu, ka tā tiks montēta.
3. Bloomberg savā ziņā pārkāpa journo-etiķetes normas, piediršot cilvēku, nopludinot aizkadru materiālus.
4. Noskatieties rediģēto versiju, nav TIK traki.
5. Interesanti lasīt, ka no citiem prasa vairākus doktorātus, lai gan lielais vairums parasti izsakās, ka tā augstskola tik daudz jau nedod, svarīgāk ir funktieris un pieredze..
6. 12 klašu izglītība nedod nevienam prasmes angliski raiti izmantot makroekonmiskos un finanšu ekonomikas terminus nesagatavotās intervijās skat 1. punktu
7. Latvijas Republikas finanšu ministram nav obligāti jāmāk angļu valoda
8. Beidziet tak vienreiz raudāt par valdību, vai nu darāt kko lietas labā vai ejiet kā grieķi ielās un dabūniet gāzi ūdeni un gumijas lodes sejā, varēšu pasmieties..

vēlreiz atvainojos raksta autoram
-Mikijs


29 5 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000
jeeebal..... peedeejais video - vinjsh ta4 wsp nemaak angleni :D izruna jaw wsp normalaa... :D:D:D to4 kkaads traktorists - šitam jaw wajag tikaj kartoškas rakt.. :D:D vinjsh gadiijuma tur naw "pipelē"?? :D:D
2 1 atbildēt
vikmans, pilnībā piekrītu (arī es 9.klasē nu runāju labāk. vsm skaidrāk pavisam noteikti :D) es biju šokā uzzinot ka lai kļūtu par ministru tev vnk jābūt kādā partijā. pilnīg vienalga ko esi mācījies un vai vspār ko esi tā kārtīgi mācījies. Bet tajā pašā laikā nedaudz dīvaini jau ir ka valsts prezidents ir ķirurgs. nu tomēr arī prezidentam kkādu politiskā virzienā bīdītu izglītību vajadzētu būt ieguvušam...
3 2 atbildēt
jūs te par savu angļu valodu:D:D bet fakts kā tāds ko vispār viņš saka!:@:@ ka latvijai ir ļoti labi un ka viss mums ir kārtībā! ka krīze nau!nauda ir utt! nau pamata uztraukties ! emotion mēs esam laimīgi iedzīvotāji ir laimīgi,visi ir laimīgi! KRETĪNS!!!!!!!!!! un to ka viņam ir tikai traktorista izglītība ir jau sen Latvijā zināms ! man patīk prezidents-kukuļņēmējs,Gomanis-krāpnieks,Slakteris traktōrists:D:D:D PSC kkāds:D:D
2 1 atbildēt
Latviski viņš arī neko sakarīgu nevarētu pateikt! Tā nu tas ir...
2 1 atbildēt
Man vienmēr gribējies zināt, pēc kāda principa izvēlās ministru? Tur nekādiem kritērijiem nav jābūt? Como'n nu kā var būt finansu ministrs bez nekādas izglītības šajā sakarā. Viņam Angļu valodas kursus nevar apmaksāt? Es jau 9kl runāju labāk un ar lielāku vārdu krājumu nekā viņš tagad. Es jums 100% pasaku, ka es JAU TAGAD savos 20 varētu būt labāks ministrs nekā viņš. Un es uzskatu, ka ar tām zināšanām kas ir man, nav pietiekami, lai būtu tik augstā amatā. Nevaru sagaidīt kad mēs bankrotēsim, vienkārši lai tiktu vaļā no visām šitām pakaļām un var sākt visu no jaunu.
2 1 atbildēt
Tautas partijas LABĀKAIS kadrs?
2 1 atbildēt
Tāds čalis :D man kauns :D
3 2 atbildēt
Šis "noteikti" ir cilvēks, kas var vadīt valsti visās sfērās emotion Un iedomājoties vien kādi loši ir pie teikšanas, slikti paliek. Nav brīnums, ka valsts iet uz grunti.
3 2 atbildēt
Njaa... arii valdibaa nespeej vienoties, taapat kaa tautaa nespeej vienoties. Barbari... emotion emotion emotion
1 1 atbildēt
Tads daunis :o
2 2 atbildēt
Un man likās ka Zatlers ir galīgi garām!!! Kā gan es kļūdījos..
2 2 atbildēt
Maitas izņēmuši no Youtube ārā. Bet ir citos portālos. Vajag rakt. Te neraksītšu kuros, jo nevēlos, lai arī no turienes pazūd.
1 1 atbildēt
jebkurā ārzemju vizītē, viņam ir nodrošināts tulks, un tas ko viņš saka, kāda nostāja viņam ir makroekonomikas jautājumos ir simtsreizes pamatotāka nekā jebkuram no jums, jo ja arī viņam itkā nav attiecīgās izglītības, viņš tomēr apspriežās ar Godmani, kuram tāda ir un ar labi izglītotiem padomniekiem un speciālistiem.
1 1 atbildēt
galvenais nau kas pizdi iedod sitaadiem emotion
1 1 atbildēt
Bet galvenais jau ka visos amatos mums tādi paši ir. Un vienmēr bijuši. Un būs arī, jo neticu ka kaut kas mainīsies vēl vismaz gadus 40, kamēr visi šie dabīgā nāvē neaizies. Mani Kalvītis ar fascinēja - vidusskolas izglītība džekam. Reiz skolā pie mums bija, varēja šim jautājumus uzdod. Žēl ka es tāds kautrīgs un pieklājīgs, gribējās jau paprasīt, vai šajā brīdī skatoties uz viņu būtu jāsaprot, ka izglītība nav svarīga, ja reiz pat viņš, var būt ministrs. Pabriks vienīgais sakarīgais politiķis šķita. Labi ka aizgāja no to salašņu bara. tur tik par izsmieklu var palikt.
1 2 atbildēt
nu laab smuki tas toch nebija, varēja vismaz kādu tulku sarunāt, vai arī pirms tam to interviju pierakstiit un tad smuki norunaat, tīri PR menedžeru kļūda. Bet par izrunu, nu piedodiet man, daži nemāk runāt pareizi latviski (nerunāju par krievu valodīgajiem), turklāt ekonomikas terminoloģija angliski nav tā vieglakā, bet no otras puses piekrītu, ka tad jau jāmeklē kāds atbilstošāks purns šim amatam ;)
1 2 atbildēt
nu wsp man liekas ka wiņš ir biedzis kaadas 8 klases :D:D:D:D
1 2 atbildēt
te dazz labs nesaprot ,ja vinnss ir ministrs tad vinjam jabuut labakajam tajaa jomaa ,ja taa nav tad tas ir slikti un valsts ir nesakartota :) ssai gadijumaaa ssis ccalis nav savaa cietaa un ticis lidz ssim amatam caur blatu viss ;) tur nav daudz ko spriest :)
1 2 atbildēt
tvnet ir publicēta šī intervija un komentāros visi tiek aicināti 9.12.2008. atnākt pie brīvības pieminekļa, lai šādā veidā paustu savu protestu pret šo valdību un droši drīkst izmantot plakātus un visu kas nepieciešams, jo šī kānakā ir d*krātiska valsts, kurā cilvēkiem ir brīvi izteikties un paust savu neapmierinātību, kā arī pieprasīt ministru demisiju.
1 3 atbildēt
nee nu juus chista esat pilniigi daunjivai daunes,ne visi cilveeki maak anglju valodu kur nu veel kkaads vecs siinis,driizaak tas ir apsveicami ka pats runaa kgan neko nehuja nemaak...
2 5 atbildēt