local-stats-pixel fb-conv-api

Astoņkājis Pauls ir miris.9

34 1

Kā jau mēs zinam slavenais astoņkājis Pauls nekļūdīgi prognozēja futbola Pasaules kausa finālturnīrys, kļuvis par Spānijas ziemeļrietumu pilsētas Karbalino goda pilsoni. Pauls nemaldīgi noteica visu Pasaules futbola čempionāta finālspēles. Paulam jau iepriekš bija pieredze 2008.gada Eiropas čempionāta finālturnīra spēļu prognozēšanā, kur viņa norādes bija ar 80 procentu precizitāti.

Pēc finālturnīra noslēguma Pols atgriezās pie savu ierasto pienākumu veikšanas - bērnu izklaidēšanas un uzjautrināšanas. Vienubrīd kāds spāņu biznesmenis vēlējas iegādāties astoņkāji pat par 30 000 eiro (21 000 latu).

Bija diezgan liels jautājums celts no kuras izcelsmes tad ir Pauls, jo Itālijas mediji vēstīja, ka astoņkājis Pols patiesībā esot nevis vācietis, bet gan itālietis ar vārdu Paolo.

Astoņkāja "trenere" Verena Bartša jūlijā atklāja, ka to esot noķērusi aprīlī jūrā pie Itālijai piederošās salas Elbas un toreiz astoņkājis bijis četras nedēļas vecs. Šī versija gan nesaskanēja ar astoņkāja "oficiālo biogrāfiju", pēc kuras tas bija divus gadus vecs un tika atrasts pie Veimutas, Anglijā, pirms to nogādāja akvārijā Vācijā.

Tagad astoņkājim tika uzdāvināta, veltīta dziesma. Dziesmu ierakstījis amerikāņu mūziķis, pop-panku grupas Nerf Herder vokālists Perijs Grips. Kompozīcijai dots nosaukums Paul The Octopus, un tās piedziedājumā dziesmas radītājs atzinies mīlestībā slavenajam astoņkājim. Protams, dziesmā tiek apdziedātas arī astoņkāja pareģa spējas, kuras molusks demonstrēja, izvēlēdamies gliemi, kuru apēst - Pasaules kausa izcīņas laikā viņam tika piedāvāti divi konteineri ar uz tiem redzamiem spēlējošo valstu karogiem, un Pauls vienu no tiem iztukšoja.



34 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

un kas dgd viņu ēdīs?

3 0 atbildēt

viņš tiešām nomiris? cik tad viņi dzīvo emotion

3 0 atbildēt

emotion

Tas pa to , ka lika Fri4iem zaudeet pret spaanjiem !!!

Vieglas juurmalas smiltis !

2 1 atbildēt

Ļoti žēl. Tik foršs izskatījās :( Jā, vecumam neko nepadarīsi.

1 0 atbildēt

forša dziesmiņa emotion

1 0 atbildēt

žēl viņa, mēs bijām ļoti labi čomi...

1 0 atbildēt

atbildot uz lupala komentāru " cik vins bija vecs? tas ir loti ze... " Centos atrast informāciju, bet neraksta..

0 0 atbildēt