local-stats-pixel fb-conv-api

Ar kādiem instrumentiem sākt12

200 4

Mans, dīvāna eksperta, viedoklis ;d

200 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Riktīgi cepī, uztaisi video kur pastāsti vai ir mehāniķa izglītība (par sevi) u.c. Neesmu vēl visu apskatījies bet jūtu ka patiks, abonēts. emotion)) turpini!

1 0 atbildēt

paldies Einštein, es nezināju ka man vajag atslēgu lai kaut ko skrūvētu. emotion

3 2 atbildēt

Uhhh, trišotku skaņa.... 

1 0 atbildēt

Man ir tieši tāds pats KSTools komplekts, principā tiešām nav par ko sūdzēties, 2 gadus lietoju, visu savu mašīnu būšu pārjaucis jau. Jāsaka gan ka divus seškanšus gan esmu nolauzis, bet tas savas vainas dēļ.

1 0 atbildēt

Normals komplekts.

1 0 atbildēt

Es nopirku komplektu ar tādām pašām uzgriežņatslēgām, tikai man ir mazāks. Man ir no 6 līdz 24 izmēram. Atslēgas ir labas, skrūvēju ar viņām jau vairāk kā gadu, ja tēvs 17-nieci nebūtu akā noslīcinājis, būtu vispār ideāli. emotion 

Man sākuma komplekts bija pa mājām salasītas padomju laika atslēgas, gan parastās, gan zvaigznītes, kas arī nebūt nav tās sliktākās. Tās arī kalpo joprojām. Vienīgais, kas pārbaudījumu neizturēja, bija muciņu komplekts, vairs neatceros, kādas firmas, nebija no dārgajiem, muciņas aprautas, seškanši aprauti, nu, nekas īpašs. Tagad man tika atvests Stanley komplekts ar trīs tarkšķiem, veselu arsenālu ar muciņām, zvaigznītēm, seškanšiem, atslēgu pārejām, utt. Redzēs, cik ilgi šis turēs, pagaidām šķiet, ka nav ne vainas.

1 0 atbildēt

BILTEMA ar ne vainas, 3 tikšķu kompekts. Lietoju vairāk kā gadu, dažus 6kantes gan esmu nolauzis. 

0 0 atbildēt

Video neskatijos. Fu video.

Bet štrumi labi. Komplekts iet jau gadus 15  emotion 

0 0 atbildēt