local-stats-pixel fb-conv-api

Agurs atgriežas un dejo!!!62

129 58

Pāris dienas atpakaļ,kad saulīte vēl apspīdēja mūsu istabas,es devos ciemos uz kojām pie visu iemīļotā spoka Agura,kurš patlaban ir īslaicīgā atvaļinājumā. ( ak,neuztraucieties,gan jau viņš atgriezīsies) Viņš nekur nav pazudis,tagad izbauda dzīvi no spokiem,viegli zvilnēdams savā saliekamajā gultā,un apkārt viņam regulāri sēž vismaz 3 meitenes. Viena no tām vēdina viņu ar lielu palmu zaru,bet,ja ārā paliek aukstāks,viņa tur rokās radiatoru. Otra stāv viņam blakus un ik pa pāris sekundēm laiski iemet viņam mutē vīnogu. Trešā viņa vietā pilda mājas darbus un izklaidē viņu ar dažādu prozas darbu lasīšanu. Starp citu,pats pasēdēju tur kādas 3 stundas,ļoti patika kā trešā meitene stāsta,viņai ir liels talants! :) Tā nu runājāmies,ar laiku mums apkārt sapulcējās dažādi klausītāji - gan lieli,gan mazi. Viņi centās uztvert katru sīkumu,ko apspriedām par visdažādākajām tēmām - mīlestību,mācībām,politiku... Tika apspriest viss,ko sirds kāro un pēc kā alkst. Vēlāk arī ieradās pat pāris skolotāji,lai personīgi apspriestu nākamā kontroldarba uzdevumus un lūgtu palīdzību pāris uzdevumu veikšanā. Tāds,lūk,ir Agurs. Ne velti mēs visi viņu dēvējam par ģēniju. Pēc kārtīgām runām bija laiks ķerties arī pie mielasta,un te nu bija jāpiebilst,ka Agurs nav skopulis. No blakus istabiņas atskanēja orķestra skaņas,samanīju arī vieglās arfas melodiju,kas plūda cauri istabai,nesdama ar sevi maģijas pilnu atmosfēru. Istabā ienāca trīs sulaiņi,kas nesa paplātes pilnas ar visdažādākajiem koju kārumiem... Pie našķošanās tika visi,neviens netika aizmirsts. Kad vēderi pilni un prāti no gudrībām vai pušu plīst,tika nolemts rīkot deju konkursu,un kurš gan uzvarēja? Tur jau atbilde nav jāmeklē tālu - mūsu labākais dejotājs Agurs. Ieskats no interesantās dejas,ko viņš mums parādīja...

Ja netici,ka tas ir viņš,paskaties linku,no kura video ir ielikts,tas ir viņa profils! :)



129 58 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 62

0/2000

var redzet ko nodara tas, ka vairs nav spokos ,, ----> jūgšanos  xD

18 0 atbildēt

Ģēniji nav stulbi!!! Agurs ir diemžēl!

18 3 atbildēt

Pilnīgs sviests!

16 2 atbildēt

Atzīstu ka es esmu nedaudz debīls,un esmu gatavs darīt kaut ko stulbu lai izceltos,bet nu agurs debīlizmā pārspēj IK VIENU.

13 0 atbildēt

cik viņš tev sapiķoja, lai tu ieliktu rakstu par viņu?

12 1 atbildēt

Geji un homoseksuāļi.

10 1 atbildēt

Izskatās pēc turpinājuma "Adminu tusiņam"! xD

9 0 atbildēt

Nevajag viņu atpakaļ

10 2 atbildēt
epg avatarsepg

kaut ko tupāku reti gadās lasīt :)

14 6 atbildēt

iegli zvilnēdams savā saliekamajā gultā,un apkārt viņam regulāri sēž vismaz 3 meitenes

Da labi,nepizģi,viņam pat nav bijis acu kontakts ar meiteni... :D

7 0 atbildēt

čist viņa profils.

5 0 atbildēt

pārsmējos. :D

4 0 atbildēt

Kāpēc viņam frizūra kā Zatleram? :D

3 0 atbildēt

man sāks iet ciet, ja šito noskatīšos līdz galam :D 

2 0 atbildēt

lame article is lame

1 0 atbildēt

Hmm... Kad Agurs atgriezīsies es viņam iemācīšu pāris mega, ultra, super, turbo mūvus, lai nākamreiz kad viņš dejos cilvēki teiktu "Šis vecis prot kustēties !"

1 0 atbildēt

Get life muļķi

1 0 atbildēt

Dīvains tu esi!

0 0 atbildēt

agurs ir dalbajobs

1 1 atbildēt

nabaga agurs :/

0 0 atbildēt