local-stats-pixel fb-conv-api

Acient aliens 2012 - dokumentalā filma7

30 0

Nu tautieši saturās.

Vakar lodāju pa spokiem, un uzgāju rakstu ar video, kura bija teikts par citplanētiešu bāzi uz mēness un blā blā blā. Tā nu šī tēma mani ieinteresēja, un devos informācijas meklējumos youtube dzīlēs. Un uzgāju dokumentālu filmu iekš youtube. Kura sastāv no deviņām daļām (zinu ka daudz, bet tas ir to vērts). Noskatījos visas deviņas daļas.
Un tas man lika mazliet aizdomāties, par citam dzīvības formām. Jo ir pētītas senās drupas, manuskripti, senie raksti, UN PAR BĪBELE. Jo kās gan tā laika cilvēkam lika sākt rakstīt Bībeli ?
Jo tur ir teikts, piemēram: " Un Visvarenais Kungs nolaidās no mākoņiem, ko pavadīja žilbinoša gaisma, un vētras skaņa..." Padomājiet, kāds tam cilvēkam (vairka nekā 2000.gadus atpakaļ) biljis izbīlis, par redzēto, un kādi iespaidi, ka pat sācis to visu pierakstīt.
Vienkārši noskatieties visas daļas, rūpīgi sekojot līdzi visam kas ir teikts.




Ievietoju pirmās 5 daļas, pārējās ir "tubaa".

Patīkamu skatīšanos











30 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

pfff.. tulīt atkal izlīdīs te spameri no savām kastēm ārā un sāks tik muldēt, ka tas viss ir safabricēts :D

1 0 atbildēt

Positivity, kas tu esi, lai teiktu tik skalus vardus?

1 0 atbildēt

man jau baigi patiik shada veida filmas un raksti, ticu shitai teorijai pamatigi

1 0 atbildēt

teikšu tā viss tas reiz ir bijis ... un varbūt tiešām kādreiz sen sen kāds arī bija atlidojis.. un tas nau safabricēts bet .. zinu vienu vairs neviens te nelidos... un nau lidojis jau sen ...

1 1 atbildēt

ļoti laba filma - pat ja visam nevar ticēt, tāpat noteikti ir vismaz 1% taisnības, kas cilvēka izcelsmes izzināšanā ir daudz

0 0 atbildēt

1. daļa, Runajot par enģeļiem, pameklejiet netā-- Annunaki -- Daudzkas kļus skaidrs!!!!!

0 0 atbildēt

atbildot uz Kriitins komentāru " pfff.. tulīt atkal izlīdīs te spameri no savā... " Nu cerams ka ne :D Bet nu tomēr. Dodu 999% ka mēs neesam vienīgie izplatījumā. Un ticu tam ka kāds kkur , kāda galaktikā dzīvo.  

0 0 atbildēt