local-stats-pixel fb-conv-api

APTAUKOŠANĀS bērnu vidū: sīkie izvēlās BURGERUS ar FRĪ?16

58 0
APTAUKOŠANĀS bērnu vidū: sīkie izvēlās BURGERUS ar FRĪ?

58 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Latvijā taču nabadzība. Kā var aptaukoties?

2 0 atbildēt

Ēd lai dzīvotu, vai dzīvo lai ēstu ??

atbilde ir tur arā...

2 0 atbildēt
2 auzu pārslu (mazās) paciņas no rīta un 3 desmaizes vakarā, kopā ar tasi tējas.…Un wow beigts neesmu īstermiņā izdzīvot var…emotion
1 0 atbildēt

Labs video.  Isteniba ja atsakas no saldumiem un limonadem, sak veseligi est tad passajuta uzlabojas. Un ari svars nak nost. Biju 107kg, izmainiju edienkarti un 5 menesu laika 86kg. Jutos labak ka nekad. Ja gribat izskatities labi, jaatsakas no saldumiem, limonadem un parejiem mesliem.

0 0 atbildēt

Bērnu aptaukošanās izplatībai nav nekāds sakars ar veselīgu, vai neveselīgu pārtiku!

1. Mūsdienās ļoti daudz bērnu ir ar problēmām veselībā, un ēd ko gribi - pastāv drauds aptaukoties vai otrādi - būt nedabīgi tieviem. Laikam jau stulbi, bet senajos laikos - rīta rosme un ierīvēšanās ar slapju, aukstu dvieli no rītiem - deva kaut kādu rezultātu?

2. Smartfoni un sociālo tīklu šķietami reālā un ļoti svarīgā dzīve nākotnē nokaus vēl vismaz 50% veselības visai nākamajai paaudzei. Manā laikā bērns pavadīja ārā visu to laiku, kad nebija aizmidzis. Toreiz varēja pārtikt kaut vai tikai no speķa un cukurā - tas viss dienas laikā tika 'nodedzināts'!

3. Ir attīstījusies nejauka tradīcija - ēšana kā baudas gūšanas līdzeklis. Ko liegties, es arī šajā jomā grēkoju emotion ! Teiksim tam - NĒ! Gūsim baudu visos citos veidos, kādus atļauj vecums, un būsim - SLAIDI! emotion emotion

0 0 atbildēt