local-stats-pixel fb-conv-api

5 Pavasara Life Hacks3

Pirmais video. :) Manas māsīcas video. Vadu viņas spoku kontu :D Sauciet ieteikumus, kritiku.

27 15 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Man nekad nepatika cilvēki, kas taisa visus šos lifehacks, jo visbiežāk tie ir bezjēdzīgi. Tā kā viens latviešu tītars youtube, kurš arī taisīja lifehacks, tiem pirmkārt iztērējot daudz naudas un laika, otrkārt tiem ir lētas un ātras alternatīvas. Tomēr šeit vispār nesaprotu, kurā galā ir lifehack. Itkā lifehackiem jābūt kaut kam, kas atvieglo tev dzīvi, bet iet strādāt, nodarboties ar rokdarbiem, zīmēt, rotāt un taisīt video youtubam - nezinu kā tas varētu atvieglot manu dzīvi.

Tomēr atzīšu, ka tev smuki zīmējumi, it īpaši panda ir ļoti piemīlīga(Kāpēc pandu nometi? ;_ ;   )  . Mūzika fonā arī jautra, tā vien gaidīju, ka istabā ielauzīsies kads melnādains santehniķis un... aj labi, nevajag.

Kopumā - p***ec. Tu visticamāk apvainosies, bet tev izskatās, ka ir vēlme kaut ko filmēt un likt youtube, par spīti tam, ka tev nav interesantu ideju, lai šī lieta nebūtu izgāzšanās. Gan jau, ka tavi elki ir SindijaLo un pārējās līdzvērtīgas deģenerātes, bet viņām pašām nav nekāda oriģināla satura. Tu vienkārši dari to pašu, ko viņas, bet viņas - to pašu ko citi, pie tam gadus piecus pirms viņām. Es tev iedošu vienu ašo lifehacku - noslēp to kameru kaut kur patālāk, izdzēsies no youtube un pieversies rokdarbiem, zīmēšanai(izskatās, ka tev tas ļoti patīk un domāju,  ka tas ir daudz labāk par debilo video filmēšanu). Neņem par ļaunu. Varbūt pēc pāris gadiem pati būsi laimīga, ka neiesaistījies šajā biznesā. Iespējams pat nāksi klajā ar kaut ko oriģinālu. Pats kādos 14 gados gribēju vlogot, bet esmu laimīgs, ka tos video, kurus filmēju nekur neesmu publicējis. 

11 0 atbildēt
Tie itka neskatas lifehaki,tie drizak bija ietekumi ko darit kad nav ko darit. 😉
1 0 atbildēt
12 avatars12
Viņai reāli ir 10 gadi. Viņa cenšas. Kā var bērnam kaut ko tādu pateikt?
1 1 atbildēt