local-stats-pixel fb-conv-api

3 Reizes nedēļā ( ne tas ko domājiet)118

Mistisks stasts par kojam kur nenoskaidrotos apstākļos līdz pat 3 reizēm nedēļā trauki mēdz palikt netīri,studentiem no lielās slodzes mācībās sabrūk nervi,dažs jau pieradis un turās kā Čaks Noriss.

Galvenais varonis pēc interneta komentariem ir Rihards Mednis,ja kadam kas precizak zinams,metiet linkus :D

nezinu,smieties vai raudat un kādā sadaļā likt,laikam vajag jaunu rubriku šādiem gadijumiem,tad varēs tur likt Koju īpatņus,Kombules,Ušakovus un citus dieva brīnumus.





889 34 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

😀

0 0 atbildēt

Man pat tagad gribas tam lielajam ar to blodu pa zobiem ievilkt, del ta ka nem svesas blodas un neizmazga+ vel par filmesanu. Ja tam dzerusajam calim bija kaut nedaudz taisniba taja ko vins teica, tad gan tas filmetajs, gan astainais ir pelnijusi pa zobiem.

3 4 atbildēt

Protams, ka nebija pelnījis, ka izmet ! Tā resnā pakaļa drošvien tur smird visu laiku, un mazajam pieriebās vienreiz un pateica visu tam ruksim sejā... lūk rezultāts ! Kapēc tam taukam ir jāaiztiek viņa bļoda !?

1 3 atbildēt

nu huļi viņu izmeta?

2 4 atbildēt

JŪS VISI TE AHUJENA KRUTIE UN LIELIE NODIRSĒJI KURI TE NODIRŠ RIHARDIŅU PAR KKĀDU PIEDZĒRUŠOS ČALI UTT. UN VISU PĀRĒJO. VARU TIKAI JUMS IETEIKT PASKATIETIES UZ SEVI NO MALAS KAD ESAT PĀLĪ UN TAD NOSODAT CITUS. TAS VIDEO IR ONLINE, PASMEJIES UZSPIED LIKE JA PATĪK JA NEPATĪK AIZVER MUTI UN PĒC TAM DURVIS AIZ SEVI, BET NEVAJAG JAU TE IET UN VISU LAIKU NODIRST VIŅU. 

VIŅŠ VĒL IR NORMĀLS SALĪDZINĀJUMĀ AR CITIEM DAŽIEM LABIEM REDZĒTIEM... REDZU KA TE TAUTAI PATĪK LABĀK SKATĪTIES UZ NOVEMTIEM PURNIEM, NEKĀ VNK PAR ČALĪTI KURŠ PĀLĪ UN JĀ VRB TIEŠĀM NESAPROT KO RUNĀ, BET TOMĒR VIŅI IR DRAUGI UN TIE KAS VIŅU PAZĪST ZIN, KA VIŅŠ IR FORŠ CILVĒKS UN TPC ES PIEMĒRAM UZ ŠO VIDEO SKATOS AR SMAIDU SEJĀ. :P

7 33 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »